Nesze!szer

Te mennyire élsz kreatIvan?

2020. augusztus 10.

 

 

eviszlafkai_eljkreativan_petrapakophotography-8761_1.jpg

 

Kreativitás. Nekem ez az életem része, a mindennapjaim. CsIkszentmihályi könyve nyitotta fel a szememet anno, hogy ez mennyire fontos a számomra. Most találtam egy könyvet, ami bejött rendesen. Szlafkai Éva: Élj kreatIvan kötete igazi utitárs abban, a fokozni szeretnéd a krea energiádat és egyáltalán, érdekel a téma.

"A kreatív szemléletmód kinyitja az ajtókat – segít szembenézni a kihívásokkal, rugalmasabban megoldani a problémákat, a saját utunkat járni, megragadni a lehetőségeket, hatással lenni másokra, szabadnak, egyedinek érezni magunkat és kiteljesíteni az életünket. Egyszerűen felvillanyoz! A jó hír, ez a kíváncsi hozzáállás mindannyiunkban fellelhető és fejleszthető. Szlafkai Éva kommunikációs szakember most megjelent könyvében nemzetközileg elismert szakértők, hazai szakemberek, inspiráló történetek és elgondolkodtató feladatok segítenek
kreatív énünk fejlesztésében"

Ja, letölthető a munkafüzet is. szerintem nézzetek bele! Katt IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7716126740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása