Nesze!szer

Nem szárad ki a husi és a kolbászkák se: éljen George!

2020. augusztus 03.

 

george_sok_eteles.jpg

 

 

A szaftos husi fogalma gyermekem cseperedésével költözött be hozzánk. Ugyanis ő egész egyszerűen semmi, de semmi száraz csirkét, vagy pulykát nem hajlandó megenni. Szaftosan szereti a dolgokat és kész. Ez mondjuk rémesen tudja borzolni az ember idegeit néha, főleg háziasszonyként, vagy hát családi hadtáposként. Én imádom a mindenféle más megoldásokat, ami a konyhában javamra válik, mert sok mindent szeretek, csak az unalmat nem. -De ő a szafthoz ragaszkodik... mondom is, hogy oldom most ezt meg, ha nem akarok órákig a tűzhelynél álldogálni, hanem inkább a kertben tölteném az időt. 

 

george_osszehajtva.jpg

 

Régóta vágytam már egy grillezőre, de mivel állandóan helyszűkében vagyunk, lemondtam róla, mert oltári nagyok voltak csak. Aztán a Russel Hobbson keresztül találtam egyet, ami összehajtható és egész egyszerűen betehető a szekrénybe, persze, ha már nem használja az ember, akkor. Amikor utazunk, egész egyszerűen, mint egy praktikus kis táskát viszem magammal. Igen, viszem, hát ilyen vagyok, egyszer, amikor kicsi volt a gyerek egy egész olajradiátort cipeltem, de azt hiszem, erről már meséltem nektek. Vissza a grillhez. Szóval, sport fanatikus révén a George Foreman grillje megtetszett (egy sportolóról kapta a nevét a márka). Kicsi, jól elfér és ami még fontosabb: istenien teszi a dolgát.

Mesélem tovább. Elsőre nem értettem, hogy is van ez az egész, aztán kitapasztaltam. Van egy kis lecsöpögtetője, amit az elejére be kell tenni és nem folyik sehová a lé, ami esetleg kijön a cuccból. George parádésan süt, azt kell mondjam Mindenféle fűszerek nélkül egy csirkecombbal próbáltam ki elsőre, csak sót tettem rá... s(z)ó se róla, cifrázhattam volna, de önnön teljesItményére voltam kIváncsi a készüléknek. És úúúúúristen! Már meg is értettem, miért hIvnak minden nyáron engem ősszel induló sztáros főzős műsorokba, ahová a végén nem megyek. Ők már érezték bennem, hogy Georgeval én jó csapat lennék. Isteni lett a csirke az első grillezésemből, mintegy mennyei, pedig gyakorlatilag nem csináltam semmit. Kis olivát kentem alá, pöti só és ennyi. Hát George és én nagyon jók lettünk elsőre már párosban, azt kell mondjam. Azóta emeltem a tétet, melegszendvicset is gyártottam a gyermeknek, marshmallowt grilleztem és hát rácsúsztam a kolbászkákra is, hogy nagyobb kollégák képzavarával éljek. Lusta reggeleken, vagy kertben ücsörgős borozós vacsoráknál vetem be az új legjobb barátomat, Georget. A hűtőben tárolok mindenféle kolbászkákat, minap mézeset szereztem be. És hát semmi, de semmi nem kell a remek vacsihoz, csak maga az étel és a grill. Na jó, kovi ubit szoktam vásárolni és klasszikus fehér kenyeret. George gyorsan dolgozik és finom kérget süt rá, belül meg kellemesen szaftos marad minden. Zseni a pasi, én mondom. Most nyáron eléggé megkedveltük őt, de biztos, hogy télen is használni fogom, mert elfér a konyhapulton is itthon. Szóval kültérre és beltérre is jó. És a sima sajtos-sonkás szenya kombó is valami pazar lesz, plusz ugye, könnnyen és gyorsan tudok bármiféle szaftos husit gyártani. Természetesen saslikot és extrább ételeket is varázsoltam már, de a gyorsaság jelleggel a kolbászkák nyertek. Szó, mi szó, köszi George, nálunk beépültél a családba.

Ajánlom neked is, ha szereted a zamatos husikat úgy, hogy nem kell faszenet vásárolnod állandóan hozzá. Georget csak bedugom a 220-ba és már teszi is a dolgát (ITT megnézheted az összes grillt a választékukból) Ja, most van az oldalukon nyereményjáték is, szerintem érdemes játszani. Én meg addig grillezek gyorsan még valamit most magamnak, nem a gyereknek... valami steak lesz, pici sóval. Talán sütök hozzá egy kis gombát is! Nyammi! 

 

 

george_es_a_gyermekem.jpg

Ps: a mosogatásról elfelejtettem mesélni nektek. Pikk és pakk jelleggel megoldható ez. Magát a felületet leveszed, lemosod teljesen egyszerűen, törölsz rajta kettőt és már teheted is vissza. Szóval, nem kell vakargatni a száradt részeket, nagyon könnyel leválik róla, jól mosogatható. Gondoltam elmondom, mert ez is szempont lehet, amit teljes mértékben megértek ám. 

 

A játékról meg ne feldkezzetek meg az oldalukon, szerintem ez most elég jó lehetőség! 

Vásárolj bármilyen George Foreman grillt és regisztrálj a heti nyereményekért és a fődíjért Hetente 5 db (összesen 65 db) Russell Hobbs elektromos só- és borsőrlő.
Fődíj: 200.000 Ft értékű Russell Hobbs ajándékcsomag
Regisztrációs oldal: https://www.gf-nyeremeny.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr116086598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása