Nesze!szer

Reggeli Nesze

2020. július 15.

 

lepcso_3.jpg

 

Nehéz felmászni a siker létráján a csúcsra, különösen, ha kiderül, hogy létrádat nem is a megfelelő falhoz támasztottad.

Thomas Merton

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6416005762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.07.16. 06:34:01

Egy újabb tapasztalatcsomag (azaz mostmár tiszta a lelkiismeretem, mert mások hazugságai leírtak egy kört és sikerült átesniük vele a ló másik oldalára) után azt kell írjam, hogy a siker az, amikor valaki önmaga lehet és nem kötik mások ítéletei, és ezt úgy nevezik, hogy szabadság. És egy bölcs idézet szerint a szabadság nem azt jelenti, hogy azt csinálod amit akarsz, hanem azt, hogy nem csinálod, amit nem akarsz. Nos, amit én nem akarok az az, hogy mások hibáiért engem szivassanak, miközben rajtam kívül mindenki érinthetetlen csodalény. Nem vagyok kiváncsi arra, hogy egy "köszönöm" (ingyen van+0.000001 kcal-t vesz igénybe) helyett mocskot kapjak a pofámba, miközben nekem kell küzdeni (kockáztatva a testi épségem, és hogy közben még én vagyok a szarember) hogy a kötelességem teljesítsem mások olyan jogáért, amivel nyögvenyelősen hajlandóak élni. Ha valaki azt gondolja, hogy a magamfajta az szarember, akkor így jártam.
És ha az az opció és az idézet szerinti jó fal, amelyik nekem azt jelnti, hogy azért küzdjek és erőlködjek, hogy mások kedvükre köszörüljék rajtam a nyelvüket, azért küzdjek, hogy a pofámba hazudjanak, meghazudtoljanak és mindenki mint egy bűnbakra, rám kenje a saját ganaját, az lehet hogy más szerint jó fal, de más meg ne akarja már eldönteni innentől, hogy nekem abból a falból rohadt elegem van. Mindenki eldönti hogy melyik falhoz támasztja.
Egyébként meg ezt az idézetet inkább azoknak ajánlanám, akik igénytelen trógerekre fogadnak.
süti beállítások módosítása