Nesze!szer

Az elegancia márkája: Liu Jo ékszerek

2020. július 06.

 

2020-07-06-13-19-22-465.jpg

 

 

Azt kell mondjam, évekkel ezelőtt még sokkal több mindent aggattam magamra, mint most. Állandóan huszonhat karkötőt, órát hordtam... aztán mostanra leegyszerűsödött a stIlusom. Ez persze nem azt jelenti, hogy már nem hordok ékszereket, nagyon nem. Inkább figyelek arra, mit veszek fel és a kevesebb több alapon választok. Szeretem a hangsúlyos darabokat, de azokat, amelyek tényleg mutatnak valamit.

 

2020-07-06-13-28-39-121.jpg

 

A francia és az olasz nők világa áll igazán közel áll hozzám, azt kell mondjam. Az utóbbi években fedeztem fel az itáliai Liu Jo márkát. Imádom  Capri szigetét és az ő sztorijuk itt indult, ami nekem már egy kötődés. A márkanevet egy megható szerelmi történet ihlette, Marcho Marchi beceneve Jo volt, amelyet fiatalkori szerelme, Liu nevével kovácsolt össze. Mondjuk, ez a szerelmi történet mindig eszembe jut, amikor a nemrég beszerzett karórámra pillantok. Most már 50 országban vannak jelen, meg az én kezemen is, fülemben, nyakamban. Eddig minden darab minőségi és olyan, amilyen én vagyok, határozott, de azért a nőies energiák is jelen vannak. Mondanám, hogy az is jellemzőm, mint a Liu Jo-nak, hogy minőségi alkatrészekből áll össze, de ez azért fura lenne...

 

2020-07-06-13-30-01-797.jpg

 

A márka órái és ékszerei ugyanis nemesacélt, bőrt, ásványi üveget tartalmaznak, a mutatók ezüstből vannak és ami kell, az bizony korrózió elleni bevonatok is kapott. Helyenként apró kis kristályok is megjlennek az órákban, én kevésbé vagyok csillogó mániás, mint mondjuk az Oroszlán vagy Hal nappal rendelkező barátaim, családtagjaim. Én szeretem az arany, ezüst darabokat, de a rose gold se áll tőlem távol. Mindig kedvelem, ha valami kis rafinéria van a dolgokban, alig láthatóan. Mutatom is nektek, miket viselek most tőlük. De láttam a választékukban farmerhez viselhető, vagy akár estlyihez hordható ékszereket is. Btw az Aréna Mallban van a Fashionwatch üzlete, de a webshopon is érdemes vadászni, mert beszippant rendesen. Főleg, hogy most 30 százalék van a Liu Jo-ra, a Gaga Milanóra és sok mindenre náluk, hát lehet, hogy kénytelen leszek megajándékozni magamat egy újdonsággal... amennyiben titeket sem hagy hidegen az ékszer és az óra témakör, kattintsatok IDE... most kedvezménye is ugye a vásárlás... Bocsi lányok, de szerintem ez most jó fogás! 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1215984868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása