Nesze!szer

Restart program 1: a Harangvölgyi szalonban járt az arcom!

2020. június 01.

 

 

20200529_160525_m.jpg

 

Akkor kezdjük el újra az évet! - ezt érzem mostanában. Szinte fellélegzett az ember, miután már mozoghat és csökkent a veszély. Én egyébként is azt érzem, nagyon új életre vágyom sok mindenben. A karanténos tapasztalataim része az is, hogy tényleg többet kell törődjek magammal. Ennek részeként hosszú egyeztetés után pénteken véééégre eljutottam Zuglóban, a Harangvölgyi szalonban. A Harangvölgyiről azt kell tudni, hogy egy régi, kozmetikus család, de erről már beszéltem nektek korábban, azt hiszem. Ancsi, aki már nem a legfiatalabb tagja a családnak, hisz azóta megszületett a lánya is, sok újItást hozott be a kozmetika életébe. Anyukája viszi a zuglói szalont, ő az Ó utcát és Győrben is van egy kozmetikájuk. Saját termékekkel dolgoznak leginkább, ami mind az utóbbi évek fejlesztése. Számomra ez fontos, mert ismerve őt tudom, komoly szakértelem van a krémek mögött és szuper a metódus, ahogy kezelnek. Utólag látom csak, mennyire kellett ez a látogatás nekem.

hv1.jpg

 

Az anti-ageing kezelések közül választottam a HV Hyaluron Expert névre hallgatót. Ez egy másfél óra körülbelül, számolj úgy, ha emellett döntesz. Saját termékkel, a HV Cleanserrel kezdik az egészet, én ennek imádom az illatát. Utána jön egy radIrozás, barna cukorral, amit a kozmetikus állIt össze, a te bőrödnek megfelelően. Ezután a HV MAGIQSKIN jött. Ez tulajdonképpen egy olyan kis szerkezet, amit Harangölvgyi Anna fejlesztett ki. Biorezonanciás lifting, mondanám. Gyakorlatilag feltornázza a bőrödet. Nekem most úgy csinálták, hogy először az arcom egyik felét, hogy meg tudjam nézni, milyen hatása van. És hát volt rendesen, tényleg. A kis almácska sokkal feljebb került az arcomon és teltebb is lett. Szerencsére, a kezelés nem állt meg a jobb oldalamon, a bal is részesült kényeztetésben rendesen. A krémet utána bemasszIrozta a kozmetikus nekem. Ez annyira, de annyira csodálatos volt, hogy mondanám, hogy nem találok szavakat, de kommunikációval foglalkozom, szóval ez fura lenne. Valami csodálatos volt a masszIr, mert nemcsak az arcom és a dekoltázsom kapott kényeztetést, de még a hátam is, ahol hát akkora letapadások voltak, hogy csak törénelemkönyvekben szabad megemlékezni róla. Ezután jött egy feszesItő pakolás, ami újabb hidratációt adott az arcomnak. Ezt persze csak tudatosan tudtam, mert annyira én már úgy lelazultam, hogy az nem igaz. Nem mondom, hogy elrepült ez a majdnem másfél óra, inkább csak azt tenném hozzá: zseniális volt. Az arcom jóval hidratáltabb, feszesebb és a nyirokkeringésem is rendesen beindult. A lelkem meg szárnyal egy ilyen kényeztetés után. Aki teheti, adjon magának ebből a jóságból. Biztonsági intézkedések mellett, maszkban dolgozik a kozmetikus, még papucsból is sterilt kapsz... csoda a Harangvölgyi, próbáljátok ki, az arcotok igen hálás lesz! 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4115728888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása