Nesze!szer

A Bvlgari Omnia új családtagja aranyosan jön

2020. április 28.

 

 

omnia_kezd.jpg

 

 A múlt év tavaszán odáig voltatok az Omnia újdonságaiért, amit egy elég parádés rendezvényen mutattak be. Most is jött  egy új darab, press event ugye nincs hozzá, de azért a filmet megmutatom nektek. Omnia Golden Citrine a neve a tizedik családtagnak és a citrin drágakő ihlette. Ebből következik, hogy ez nem egy férfias, fémes illat, hanem inkább nőies, Alberto Morillas parfümőr kreálta. Ylang--ylang a középont, a fejjegyekben szicIliai mandarin, fehér barack akkord, szIvként a már emlItett ylang esszenciája van jázminnal, alapjegy az arany benzoá, citrus és tsai. Igazán fényes, optimista illat, lássuk be, erre szükségünk is van. 

 

 

 Omnialand a varázslat neve, saját vidámparkkal mutatja az egészet. Én imádom az üveg alakját, játékosságát, de ezt az újdonságot is tudom szeretni. Hú, de szeretnék már minden áldott nap újra parfümöt választani reggel az aznapi hangulatomhoz. Ti? 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6115646110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása