Nesze!szer

Éttermi ebéd, ami vákuumozva jön és csodás! A biztonság a központban

2020. április 04.

 

 

kozpont_deli.jpg

 

3 hét után eléggé megcsappant a főzési kedvem. Illetve hiányzik az éttermezés, hogy valaki máshogy gondolja a fúszerezést, beszerezzen mindenféle más alapanyagot. De megmondom őszintén, nem merek csak úgy rendelgetni. Nem látom, nem tudom és az, hogy nekem kihozzák egy zötyögő kis dobozban, nem adja a biztonság érzetét. Viszont szeretem kényeztetni magamat és a családot. Tudom, hogy nem egy gasztrós ismerősöm törte a fejét, hogyan is oldja meg a jelenlegi helyzetet. Mit tegyen, az a jobb, ha elküldi a dolgozókat, vagy legyen egy másfajta, biztonságos megoldás arra, hogy szolgáltasson és étkeztessen.

A Központ delinél találtam egy igazán újszerú megoldást. Néhány nap gondolkodás után bele is vágtam, rendeltem tőlük. Minden egyes alkotórészt a fogásból, vákuumozva hoznak ki. A mártásokat, a köretet, a húst, zöldséget. Gyakorlatilag majdnem kész, a szakács megsütötte-főzte, neked csak vIzben vagy sütőben kell megmelegItened. Minden egyes zacsira rátűzték, hány perc kell az ideális étel elkészüléséhez. Gyümölcslevest és zöldborsó krémlevest fogyasztottunk elsőre,ez utóbbi 3 féle textúrával készült. Ezt ne hagyjátok ki, tényleg ne. Elég nagy adag, másfél tányérnyi lett  mindkettő és én még ilyen jó levest nem ettem, a krémes kategóriából, ez valami isteni. Érzed a borzsó zsengeségét, finomságát, édes is, közben nem attól krémes, hogy felhúzták liszttel, valami döbbenetesen jó. Ez a hetem fénypontja volt, de tényleg. Zöld fénypont. Másodiknak szűzérmét ettünk, ezt is seperc alatt készre varázsoltam, aztán meg jött a lazac. Nincs mese, ez nekem a gyengém, de rendesen. De nem csalódtam, jó halat sikerült a Központ delitől kifognom. A zöldségköret karfiolját emelném még ki, annyira édes lett a pici pirItástól, hogy mindet megettem. A desszertek egy külön fejezetet érdemelnének, mert nálunk a túró gombóc milyensége kardinális kérdés. Nem lehet túl kemény, túl puha, túl Izetlen, túl édes. Ez töööööööööööööökéletes volt. Hozzá erdei gyümölcs mártás is volt, ezt a brownie-ra is rátettem. A brownie pedig maga a zsenialitás volt. Ebből még rendelni fogok, az teljesen biztos.Ja és két üveg Flower sört is küldtek. Ez elég érdekes kaland volt az életemben, mert született boros vagy. De jól esett az ételekhez, tényleg. 

Egy és két szóval. Szuvidálva, vákuumozva érkezik minden. Külön a mártás, a köret, a főétel. Néhány perc alatt elkészül. Isteni minden, vagy még annál is finomabb. Csak ajánlani tudom. Mondjuk, a borsós leveskére én is rámegyek majd még néhányszor, az egészen biztos. Központ deli, ez igazán jó ötlet volt, aki teheti, vigye hIrét! 

 

 

A Központ deli honlapja ITT, gratuálok nekik a kitartáshoz, megvalósuláshoz és persze, lelkes fogyasztójuk maradok tisztelettel! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8215590230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása