Nesze!szer

A legkiválóbb séfek főznek a mentősöknek!

2020. április 01.

 

 

 metro_bocuse_dor.png

 

 

Számomra végtelenül megható az a sok összefogás, ami az országban zajlik most. Egy újabb lelki szépségről kell beszámoljak nektek. Ugyanis a    Bocuse d'Or séfjei az Országos Mentőszolgálatnak és kórházi dolgozóknak főznek. Tudjátok, számomra milyen fontos kérdés az étkezés, a jó étel. Ezek a séfek az ország legjobbjai gyakorlatilat.  A Magyar Bocuse d’Or Akadémia az elkövetkező időszakban az Országos Mentőszolgálat Központi Irányítócsoport, a SOTE Sürgősségi Betegellátó és a Fejér megyei Szent György Kórház dolgozóit támogatja naponta friss, meleg étel főzésével és kiszállításával. A METRO támogatásával, a Dining Guide-dal közreműködésben létrehozott projekt tegnap indult. Mondom is, kik állnak majd a lábasok mellett:

Ádám Csaba 
Barna Ádám 
Ben Morris 
Both Lőrinc 
Csahók Ibolya
Danó Zoltán 
Erdei János 
Hamvas Zoltán
Haraszti Zsolt 
Harmath Csaba 
Jahni László 
Kanász László
Kaszás Vanda
Kis Sándor 
Kollár Endre
Kovács Lázár 
Lutz Lajos 
Mizsei János
Mogyorósi Donát
Molnár Attila
Molnár Bence 
Nádudvari István
Nyíri Szása
Péter Bence 
Pohner Ádám 
Sasvári Szilveszter
Schmiedt Patrick
Stelcer Zoltán 
Széll Tamás
Szikszai Anna 
Szulló Szabina
Tivadar György
Vágó Márton
Varju Viktor
Veres István
Volenter István 
Wolf András 

 

„Az egyik legnemesebb, egyben legnehezebb szakmát végző mentők, orvosok és ápolók jelenleg még nagyobb kihívást jelentő, veszélyeztetett körülmények között állnak helyt napról napra, amiért nem lehetünk elég hálásak” – beszél a kezdeményezésről a Dining Guide igazgatója, Herczeg Zoltán. A Dining Guide közreműködésével jutnak el az ételek az intézményekbe: „Az akció megszervezésénél nagyon fontos volt számunkra, hogy az ételek valóban azokhoz jussanak el, akik a frontvonalban harcolnak most. Ezt sikerült megnyugtatóan megszervezni. Különös figyelmet fordítunk továbbá a legmagasabb higiéniai követelmények betartására, amely az alapanyagok kezelésével, feldolgozásával kezdődik, és a professzionális csomagolással és kiszállítással ér véget.”

Köszönjük, séfek!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8915580018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása