Nesze!szer

Amikor a kezed kézkrémért kiált!

A legjobb online rendelhető krémek

2020. március 30.

 

 

kezkremes_kep.jpg

 

 

Az elmúlt hetek, amiket eddig itthon töltöttem, töltöttünk, sok próba elé álitottak minket. A főzés-mosogatás-pakolás szentháromsága egész konkrétan odáig fajult, hogy már viszket a kezemen a bőr. A kozmetikai iparban is dolgozóként pontosan tudom, ilyenkor gondos ápolásra van szükség. A drogériákat már nem látogatom, sőt. Online intézek mindent. Most összegyújtöttem nektek néhány igazán remek  és természetes anyagokból készült kézkrémet, amit házhoz is szállítanak. Lehet, hogy nem ismeritek, különlegesek és elég jól ápolnak.

 

termeszetes_helan.jpg

 

Helan kozmetikum - Gránátalma bio kézkrém

Az Öko abc választékában találtam erre a márkára. Valami döbbenetesen sok termékük van, nem is ismertem őket. Biokozmetikumokat gyártanak, sampontól a dekorig. Gránátalmás kézkrémet leltem náluk, ami ugye bizonyos kor felett már maga a must have kategória, hisz ez a majdnem alma az öregedést is gátolja. Érzékeny, kipirosodott bőrre is ajánlják, a doboz is nagyon kis pofás, amiben küldik, az illata pedig igazán finom. Ja, az ára is barátságos, hamar beszIvódik és mégis gazdag textúra!

 

termeszetes_eszterkrem.jpg

 

Eszterkrém Kézkrém - selymes kezek villámgyorsan

Eszter munkásságát már figyelem egy ideje, végtelenül szimpatikus számomra, hogy a márka, ami a sajátja, valódi tartalomra épül. Mit értek ezalatt? Azt, hogy ezekben a tégelyekben tényleg az van, ami. A levendula levendula és nem más. Pumpás kis flakonba tette a krémecskéjét, ami 100 százalékban természetes anyagot tartalmaz. Jól lehet kenni, nem pacsmagol vele az ember és tudom, ha ezt vásárlom, akkor egy hazai céget támogatok. Ja, ami még nagyon tetszik, az üzenet a flakonkán: Vigyázz magadra, csak egy van belőled!  - ez most különösen jól jött. 

termeszetes_herbart.jpg

 

HerbArting - Védőkrém

Egy pici tégelyecskét képzelj el. És egy olyan készitményt, amit nem kevertek habosra és töltöttek fel minden olyannal, ami nem való oda. Ez egy keményebb állagú, kicsit balzsamos cucc. 5 összetevő van benne, de a legfontosabb a körömvirág. Ez, mint tudjuk, a legjobb regeneráló, a sebek is sokkal gyorsabban gyógyulnak tőle. És jelentem alássan: ebben nemcsak a cimkén hirdetik, hogy tettek bele, egész egyszerúen érezhető a hatása. Ezt a berepedezett részre kentem, jól is tettem. Természetesen tartósItanak, ami szintén jó pont nálam. Most már mindig lesz belőle itthon, mert tényleg kelleni fog! Köszönet HerbArting!

termeszetes_doranatura.jpg

 

Dora Natura No. 13 - Gyógynövényes esszencia

Dóráék márkájára egy-két éve lettem figyelmes, mert elismerésre méltó, amit tettek az értékesItés terén. Ez az esszencia a dIjnyertes kishúg durvább változata, még több hatóanyaggal. Általában az anyukák ódákat zengenek erről a krémről, hát én most belenyúltam az esszenciába. Kis dundi, pumpás fejes kinyomósban van, szép is. A bázis avokádóolaj, ami az egyik kedvencem, mert még a sejtregenerálásra is jóvan benne orbácfű, ami Anyu mániája, gyulladást is csökkent, kókuszolaj, shea, cickafarkfű, fenyő, mirha és teafa is többek között. Ezek kombója azért is jó, mert az ekcémás kezet is ápolja és nagyon hamar elmulasztja a tüneteket, tehát piciknek is ajánlanám,ha van ilyen gond. Nekem az egyik ujjam szokott ekcémásodni, ha sok vegyianyag éri, amiben van most része. Könnyen tudod nyomni, gazdag az anyag, de hamar megissza a sokat használt kézfejem bőre. Nagyon jó fejlesztés és ezzel is hazai márkát támogatsz! 

 

 

Amennyiben van kedved, csatlakozz összetartó facebook közösségünkhöz ITT, szeretettel várunk! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3215564426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása