Nesze!szer

A Victoria's Secret fotókon Palvin Barbi Helena Christensennel

2020. március 22.

 

body-victoria-victorias-secret-2020-campaign01.jpg

 

 

A VS legnagyobb eladást produkáló kollekciója a Body by Victoria. Most új kampányt fotóztak hozzá, elég neves modellekkel. Daniela Pestova, Candice Huffine, Valentina Sampaio, Joan Smalls, Solange Von Doom, Palvin Barbi, Jasmine Tookes, Lais Ribeiro, Romee Strijd és Helena Christensen.  Nekem a kezdő kép igen sok, lehet, hogy most a korona idején kicsit máshogy nézek a dolgokra, de elég mű. A többi fotó tetszik, ahogy a fehérneműk is.

Két érdekessége is van a fotóknak btw. Először szerepel transznemű modell VS kampányban, Valentináról van szó. A másik, hogy a fotós maga Helena Christensen volt, aki a bátorságot képviseli, hisz nemrég volt egy szép "botránya", amikor a korábbi Vogue főszerkesztő beleállt, hogy minek öltözik az ő korában túl fiatalosan. Hát, ezzel az alakkal, ugye.... éljen a merészség és a női összetartás! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6215544942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása