Nesze!szer

Vírusokra a válasz: aromaterápia

Adrienne Feller tanácsai számotokra

2020. február 26.

 

 

adrienne_feller_nagy.jpg

 

Számomra az egyik leghitelesebb szakember Adrienne Feller a magyar palettán. Szerintem ő egész egyszerűen arra született, hogy elhozza, vagy lehozza számunkra azt az ősi tudást, ami a növényekben, pontosabban az illóolajakban van. Fanatikusan rajongok az olajokért és az oviba is vittem be már a gyerekeknek, otthon meg párologtatunk állandóan. Főleg, ebben az időszakban, amikor nemcsak a tömegközlekedésen, vagy a bevásárlóközpontokban találkozhatunk vírusokkal, hanem a médiából is folyik, ami teljesen érthető. De mit tehet az ember, hogy elkerülje a bajt? Egyrészt ne engedje magához közel a félelem energiát - szerintem, másrészt pedig fogadja meg Adrienne tanácsait. Ezt a cikket most ő készítette nektek, remélem, az a csoda, ami ő, és a mögötte lévő óriás aromaterápiás tudás átjön ezáltal is. 

 


Az illóolajokkal kapcsolatban sok tanulmány készül mostanában, többek arra vonatkozóan, hogy milyen a vírus, baktérium és gombaölő hatásuk, milyen a sebgyógyító képességük és milyen mértékben képesek az ember hangulatát befolyásolni. Több illóolajról tudjuk, hogy kiváló vírusölő hatással rendelkezik, mégis a legkimagaslóbb hatásfokkal, legalábbis jelen tudásunk szerint az 1.8 cineol-ban gazdag illóolajok viszik az első helyet. Ebbe a csoportba tartozik az euckaliptusz radiata (eucalyptus radiata), vagy a niaouli ct. cineol (melaleuca quinquenervia), de ide tartozik a mirtusz (myrtus communis ct. cineol) és a vadlevendula (Lavandula spica) is. Ezeket az illóolajokat az aromaterápia minimális megszorítások mellett szinte mindenkinél tudja alkalmazni.

 

panarom_virusok_aromaterapia.jpg

 

A FEHÉR ESSZENCIA - PANAROM  - kiváló egyensúlyban ötvözi az 1.8 cineolban gazdag illóolajokat, mely ebben a szinergiában rendkívül széles spektrumon hat. Nem véletlen a FEHÉR ESSZENCIA majd két évtizedes töretlen sikere. Kiváló a vírusok által okozott betegségek gyógyítására, de ami még ennél is előrébb való, ZSENIÁLIS AZ INFLUENZA MEGELŐZÉSÉRE!!! Nem csak felnőtteknél, de gyerekeknél is használhatjuk. 

Amikor a vírus megelőzése a cél, akkor az aromaterápia a következőképpen gondolkodik:


Levegő fertőtlenítése – párologtatás

Közös terek
Erre a célra olyan illóolajkeverékeket alkalmazunk, melyek egyrészről harmonizálják a teret, másrészről elpusztítják a kórokozókat a levegőben. Ilyen például az Ambiance provance, az Eucaly-mix és az Immunarom. Ezek frissítik és hatékonyan fertőtlenítik a teret. A tér nagyságától függően 8-10 cseppet cseppents a diffúzorba vagy a párologtatóba.

Gyerekszoba
A kicsi gyerekszoba egészen más elbírálás alá esik. Itt csak olyan illóolajokat használhatsz, melyek gyöngédek és mindemellett fertőtlenítő hatásúak. Erre a célra készült a FÉNYLŐ CSILLAG illóolajkeverék, melyet már 0 éves kortól is használhatsz. Azonban elárulok egy titkot, a MESÉLŐ HOLD illóolajkeverékünk bár az elalvást hivatott elősegíteni, de mindemellett olyan szakrális óolajokat tartalmaz, melyek fertőtlenítő hatásúak. Így történhet meg, hogy az elalvást segítő illóolajkeverékünk légfertőtlenítő is egyben.

Immunerősítő fürdő
Nincs jobb, mint egy finom illatos fürdő. Egyrészről megnyugtat, vagy épp felfrissít, másrészről, megtisztít testileg és lelkileg is. Az illóolajak a fürdőbe tett vizen keresztül is felszívódnak a szervezetbe. Belélegzés útján, így tisztítva meg a légutakat, és a bőrön keresztül is, ezáltal jutva el a test minden pontjához
Fürdő felnőtteknek:
2 evőkanál sóra csepegtess 15 csepp Kék esszenciát (teafa, geránium, vadlevendula, orvosi levendula) és merülj alá a finom fürdőbe. Élvezd minden pillanatát. Ez a fürdő a benne lévő olajoknak köszönhetően kiválóan nyugtat, ugyanakkor pedig hatékonyan tisztítja a légutakat is.

Készíthetsz magad is egy illatos fürdőt. Csepegtess példul ugyanúgy 2 evőkanál sóra 5 csepp cédrust, 5 csepp citromhéjat és 5 csepp zsályát. Ez frissíteni, erősíteni és energetizálni fog.

Fürődő gyerekeknek:
Egy éves kor alatt jobban szeretem az aromavizeket használni. Például a Levendulát és a rózsát. Ezekből 2-2 evőkanállal tegyél a fürdővízbe. Csodát tesz majd.
Egy éves kor felett pedig a következő a recept:
2 evőkanál só egy nagy kádnyi vízhez és a sóra csepegtess 4 csepp (egy évestől), 7 csepp (6 évestől) Kék esszenciát vagy készíts el egy saját keveréket gyerekbiztos olajokkal. Ez lehet orvosi levendula, teafa, cédrus, római kamilla, szantál, rózsafa vagy vietnámi eukaliptusz. A fenti illóolajokból válassz kettő félét és fele-fele arányban cseppentsd hozzá a sóhoz, majd keverd a fürdővízhez.

Immunerősítés testbedörzsöléssel
Ez az egyik leghatékonyabb módja az immunerősítésnek. Ilyenkor a mellkast és a gerincet szoktuk bedörzsölni illóolajjal. A mellkas és a gerinc a két leghatékonyabb immunpontunk, melynek dörzsölésével a leggyorsabban jutnak be az illóolajok a szervezetbe. Ide inkább keverékeket szoktunk használni. Az ok nagyon egyszerű, a jól összeállított keverék sokkal szélesebb spektrumon hat, mint egy mono olaj!


A FEHÉR ESSZENCIA az abszolút győztes befutó
Felnőttek
Megelőzés
Minden reggel 3-3 cseppet dörzsölj be a mellkas és a gerinc mentén. (Az illóolajat minden esetben keverd össze 3-3 csepp sárgabarackmagolajjal)
Kialakult betegség esetén
5-5 cseppet használunk és naponta 5 alkalommal a fentiek szerint. 7 napon keresztül. Ilyenkor fürdés után a Balance masszázsolajjal kenjünk be az egész testet extrán, a benne lévő illóolajok támogatják a szervet optimális működését.

Gyerekek

Megelőzés
Masszázs
A kicsik esetében szeretném elmondani, hogy az esti masszázs nagyon fontos része az immunerősítésnek. A masszázsnak egyáltalán nem kell hosszúnak lennie, elég csak finoman bedörzsölni a teste. Ezáltal is sok üzenetet közvetít a gyermek számára. Egyrészről elmondja neki, hogy ő fontos!!! El sem tudjuk hinni, hogy pusztán ennek a nonverbális üzenetnek milyen mély lelki hatása van és ez milyen torpedó módon erősíti az immunrendszert, és akkor még nem is beszéltünk a masszázs során alkalmazott illóolajokról.
A masszázshoz a Táltos paripa masszázsolajat használd. A hatása többrétű: erősíti az immunrendszert, okosan ápolja a bőrt és növeli a gyermeked érzelmi intelligenciáját, sőt erősíti a kettőtök kapcsolatát is. Egy szó, mint száz, a masszázs varázserejű és végtelenül emberi.
Testbedörzsölés
Ide a Leo varázsolajat javaslom. Minden reggel kicsiknek 2-2, nagyobbaknak 4-4 cseppel dörzsöld be a mellkast és a gerincet.

Nagy fertőzés esetén, itt arra gondolok, ha már az oviban, suliban mindenki kidőlt és csak ti vagytok talpon (ez tényleg pontosan megtörtént nálunk - a szerk), akkor használd a Fehér esszenciát. Kicsiknél (egy éves kortól) 1 cseppet dörzsölj el 2 csepp sárgabarackmag olajjal és azt dörzsöld szét a mellkas és gerinc mentén, nagyobbak
esetén pedig 2 csepp legyen a Fehér esszencia és 2 csepp a sárgabarackmagolaj.

Betegség kezelése
A technika marad, az adagolás is, csak mindezt naponta 4-szer ismételd és 7 napon keresztül folytasd. Amennyiben olyan helyzet alakul ki, hogy arcmaszkra van szükségünk, akkor a maszkba cseppents gyerekek esetén 1, felnőttek esetén 3 csepp FEHÉR ESSZENCIÁT! Ez a módszer hatékonyan szűri meg a kórokozókat a levegőből.

 

Az AROMATERÁPIA esetén fontos megemlítenem, hogy a piac hemzseg a kétes olajoktól. Tehát nem minden illóolaj, amire rá van írva. Mindig az illóolaj őre mondja meg, hogy egy illóolajban lehet e bízni avagy sem. Ezért fontos, hogy megbízható helyről, megbízható, hozzáértő embertől vegyünk illóolajat.

Feller Adrienne

Forrás:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5541478/

A Panarom webshopját ITT találod. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1015492632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása