Nesze!szer

Be a Lady They Said: a legerősebb videó nőként

2020. február 24.

 

be_a_lady.jpg

 

Szerepek. Női szerepek. Én nem hiszek a megfelelésben, de hosszú út vezetett idáig. Annyi mindent kiabál rád a külvilág. Legyél csacska, legyél szexi, legyél dögös, legyél játékos. A videó a szexizmusról szól. És némileg az áldozathibáztatásról is, ami lássuk be, nálunk az egekig szökik.

A Be a Lady They Said a legzseniálisabb videó a témában, amit valaha láttam. Miranda mutatja be... ha van 5 perced, netán 10, gondold ma át, te hol tartasz a 'megfelelésekben'. Inkább légy önmagad!

 

 

Be a Lady They Said from Paul McLean on Vimeo.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8115489564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.02.25. 06:42:50

Haha azért nem kicsit vicces sápadtra alapozózva (igen az ajkai is) ilyen műszomcsi arccal a keksz és ny után, ezt előadni, mikor ez úgysem fog változni, mert aki akarja majd úgyis pingálja magát... Tök nem értem ezt az egészet...
:/

2020.02.25. 06:42:58

Ráadásul piros rúzsos posztok után, amúgy az első fél percben kinyomtam a videót, fogalmam sincs miről szól, de egyik nap viselj rúzst, másik nap álszenteskedés, hogy dehát kedves nők mégse piros rúzsozzatok stb. egy olyan helyen, ahol még a nude árnyalatú rúzsra is jönnek nyanyák fitymáló epés megjegyzései (ritkán de előfordul) vagy úgy néznek az emberre mint akiben gondolatban forgatják és ehhez a férfiak asszisztálnak, ha egy nő merészel tartani 3 lépés távolságot.
Itt tartunk
Hagyjuk már...
süti beállítások módosítása