Nesze!szer

Keanu Reeves az anyukájával ment az Oscarra! Cool!

2020. február 10.

 

 

keanu-reeves-brought-mom-as-date-oscars-5e410bce5bfa8_700.jpg

 

Anyád hoz a buliba? - kérdezik a kamaszok egymástól, amikor a Mutter már ciki lesz. Nincs ezzel semmi baj, mindenki megfelelően szégyellte a saját szüleit tiniként. Keanu Reeves most újabb szintre emelte a coolságát. Nem a barátnőjét hozta el az Oscarra magával, ő elég nagy utat járt be a sajtóban az utóbbi hónapokban. Keanu a mamát hozta. Patricia Taylor, aki ma már hetven feletti, igazán menő asszony. A mama régebben jelmeztervező is volt, ő alkotta Dolly Parton ruháját, amiben a Playboy első oldalán szerepelt, de Alice Coopert is öltöztette. Showgirl volt, ma már inkább szerzőként, coachként, szexuális oktatóként tartják számon. Négy házasságából született két gyermeke.

Keanu és közte igazi kapocs van. Igazán szép és emberi gesztus, hogy az édesanyjával jelent meg! Persze, tudom, mindjárt kapom megint a következő mélt, amiben elmondják, ez valami összeesküvés tulajdonképpen.  Még az is lehet. Viszont nekem iszonyat szimpatikus. A 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7415467490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rezsöatya 2020.02.11. 09:38:49

"... ő alkotta Dolly Parton ruháját, amiben a Playboy első oldalán szerepelt"

Nekem viccesnek tűnik. A Playboy nem arrol hires, hogy nincsenek ruhaban a hölgyek? :-P

A masik az "i" betű hianya. Ugye, nem mindegy, hogy valaki igaz ember vagy gazember... :-P

Es hogy napi kekecsègemet kièljem: az "iszonyat szimpatikus" szòkapcsolat nekem "szörnyen vicces"! :-P

Szep napot!

beautyka 2020.02.11. 09:40:19

@rezsöatya: Az i megérkezett, köszi. Totál meztelenül sose lehettek az első oldalon sem az asszonykák, akik ledobták a textilt. Az iszonyat szimpin mindig van, aki kiakad, tudom... ez van, Mániam, mint Márai...D Szép napot!

rezsöatya 2020.02.12. 09:42:32

@beautyka: mondjuk, ezt gondoltam, de a poent nem hagyhattam... amugy sem vagyok fogyasztoja az ilyeneknek (a sportot es a szexet csinalni kell, nem nezni!).

Azt is tudom, sokan hasznalnak ellentetes ertelmu/hangulatu jelzot, de nekem valahogy furcsa. Hiszen, ha pl. orulunk, azt nem szornyen/iszonyuan eljuk meg...
süti beállítások módosítása