Nesze!szer

Ezeknek a rókáknak igazán jó fényképarca van!

2020. február 06.

 

 

orphaned-fox-photography-mark-strachan-peter-lewis-1-5e37d0ec4c29c_700.jpg

 

Nekem nincs jó fényképarcom! Én nem nézek ki jól a képeken, ne fotózzál - és hasonló mondatokat hall olykor az ember. Hát, ezek a rókák megmutatták, hogy ők milyen jól mutatnak a kamerában, kamera által. Peter Lewis és Mark Strachan Petershead (Skócia) mellett fotózgattak és 6 hónap múlva újra visszatértek. A képek tanulsága szerint a kis vörös barátok eléggé érdeklődőek voltak. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1615454826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rezsöatya 2020.02.07. 10:12:27

Ahol nem (gyulolik) kergetik az allatokat, ott igencsak baratsagosak tudnak lenni. Skociaban en is fotoztam nehany meterre lévő szarvasokat. Itt, Delen meg a macskakkal vagyok igy. Nagy tiszteletnek orvendenek. Volt, hogy percekig alltam, mert az uttest kozepén napozott őnagysaga es nem izgatta magát, hogy eppen utban volt (szo szerint)... :-)

A fenykeparc meg erdekes dolog. Van olyan ismerosom, aki nem szereti, ha fotozzak, pedig szep arca van. Talan, mert mindenki a tukorkepet latja a tukorben, azt szokta meg es a foto furcsa neki

kéki béla 2020.02.08. 17:59:41

Kár a cenzúráért.
Az ellenfényes képen olyan, mintha a fiatal Vuk lépett volna ki a rajzfilmből.
Egyébként ahogy elnézem, őt emberek nevelték (mert ugye ez ugyanaz az egy példány az összes fotón)
süti beállítások módosítása