Nesze!szer

Jennifer Lopez, Shakira és az egyik énekesnő lánya felrobbantotta a Super Bowl szünetét

2020. február 03.

 

 

shakira-and-jennifer-lopez-perform-onstage-during-the-pepsi-news-photo-1580693488.jpg

 

Rég láttunk ennyira tüzes félidei show-t, mint éjjel a Super Bowl döntőjében. A 'latinák' tényleg kitettek magukért. Olyan volt az egész, mint egy szexuális forradalom, a styling iszonyat szexi volt, Shakira mesteri volt, JlO testére pedig nincsenek szavak, az 50 az új 30, úgy mondanám. Persze, nem kevés munka van ebben a műsorban és a két énekesnő produkciójában is, a felépőruhákat mindenképp kiemelném, mert zseniálisak voltak. Mutattak is popsit, meg nem is. Szóval ott volt az egész a szeren, az egészen biztos. )Itt emlékeznék meg arról, hogy a Youtube egész indulását egy half time show-nak köszönhetjük, ugyanis Janet Jackson mellbimbóját szerette volna mindenki megnézni a műsor után, illetve erről beszélt. Jawed Karim aztán felbuzdult azen és nekiállt egy olyan oldalt fejleszteni, ahová feltölthetőek videók.

 

janet_jackson.jpg

 

Ám vissza a mostani műsorhoz. Volt ugyanis még egy meglepetés az éjjel. Mondjuk, én anno a kis falusi kultúrban sem mertem volna fellépni ennyi idősen az emberek elég, de Jennifer Lopez lánya tegnap ott énekel a mami mellett. Emma Maribel a maga 11 évével teljesen megállta a helyét, sőt. Apukája, Marc Anthony tweetelt is erről, nagyon büszke volt a gyermekére.. A műsort érdemes megnézni, belinkelem nektek. Vicceljétek meg a hétfőt egy tüzes latin bulival! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6115452390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása