Nesze!szer

Jézusom, nem vérzik a fogam! Köszi a fogkrémemnek!

2020. január 30.

 

fogmosas_ff_nyit_1.jpg

 

 

Önvallomás Vol. 600. A terhességem óta, ami nem tegnap volt, vérzik a fogam. Vettem rá mindent, ápoltam, sikáltam, fogorvosoltam (bár megint kéne), mindent megpóbáltam. Aztán jöttek és mentek az évek és egész egyszerűen megszoktam. A kis draculaság beépült a mindennapjaimba. Megszoktam és kész. Szerintem, eképpen vagyunk mi számos dologgal az életben.

Általában természetes fogkrémeket használok az utóbbi időben, hisz se a homeopátia, se az illóolajoknak nem nagy barátai a mentolos-fluoridos mindenféléknek Tehát totál átálltam ezekre. Aztán néhány napja  fogmosáskor megvilágosodtam. Egész konkrétan észre sem vettem jó ideje (valószínűleg), hogy már nem vérzik a fogam fogmosáskor. Jesszusom, mi történt - kiáltottam fel majdnem a fürdőszobában, mikor megörültem a felismerésnek. És rájöttem, hogy köszi, köszi és köszi a fogkrémemnek, amit használok. Mutatom, mi is ez.Természetes anyagok vannak csak benne és az aktívnak mondható szénnel még fehérít is némileg. A Sz-Ép vagyok terméke. Pompás, nem kell nyomorgatnom kifelé a tubusból és semmi mérget nem juttatok be a szervezetembe.Tehát a Dracula üzemmód már a múlté. Aki hasonló problémával küzd, annak ajánlom, sok szeretettel, széles mosollyal.

Sz-Ép vagyok Aktívszenes zsályás fogkrém - 1 690 Ft

 

fogkrem_sz-ep.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6415446388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása