Nesze!szer

Az a kék, az a kék... az idei trend!

2020. január 20.

 

 

kek12.jpg

 

Vallomással tartozom, Imádom a kéket. Mindenféle árnyalatát. Igyekszem persze visszafogni magamat és nem megvásárolni mindent, ami kéklik felém. Most viszont, újabb okot találtam a szeretetére. A Pantone ugye ezt hirdette ki az év színének. Ezen felbuzdulva több árnyalatból is válogattam, de azt hiszem, már tudom is, melyik darab költözik be a ruhatáramba. (Egy már innen itthon pihen a szekrényben. és várja az újabb bevetést)

Amikor tanítok, akkor is mindig elmondom a hallgatóknak, ha fontos üzenetet szeretnétek átadni, azt a kék élénkebb változata segitheti. Csoda, hogy kommunikációval foglalkozom és imádom? Ti kedvelitek a kéket? Melyik darab tetszik? Na jó, becsempésztem a képek közé két táskát is, hogy teljes legyen a szett. A monalina oldalról szemezgettem, hogy könnyebb legyen megtalálnotok, ha valamelyik "must have" lett, ITT bóklászhattok. 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr515417662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása