Nesze!szer

Az Advent Bazilika lett Európa legszebb karácsonyi vására!

2019. december 10.

 

 

advent_bazilika.jpg

 

A budapesti Advent Bazilika lett Európa legszebb karácsonyi vására!

-Minden eddigi szavazási rekordot megdöntve nyert a Bazilika előtti karácsonyi vásár-

Köszi, hogy ti is szavaztatok, hisz én is kértelek az instámon erre titeket... és még sokan mások, persze. Meg is lett az eredménye! Ugyanis... most kaptam a közleményt:


Európa legszebb karácsonyi vásárának választották az Advent Bazilikát. A European Best Destinations független utazási portál 2019-es online szavazásán a Szent István Bazilika előtt megrendezett karácsonyi rendezvénysorozat több mint 39.448 voksot kapva diadalmaskodott Bécs, Gdansk és Brüsszel előtt ráadásul úgy, hogy minden eddigi szavazási rekordot is megdöntött egyúttal.
 
A budapesti Advent Bazilika már 2018-ban is a látogatók egyik legnagyobb kedvence volt: akkor a második helyet szerezte meg a szavazáson, maga mögé utasítva többek között Prágát, Brüsszelt és Bécset. 
 
Az idei, tíz napig tartó online versenyre 116 országból 289.714szavazat érkezett, tavalyhoz képest ezúttal csaknem húszezerrel többen fejezték ki szimpátiájukat az Advent Bazilika mellett. 
 
Európai immár legszebb karácsonyi vásárát kilencedik éve azzal az eltökéltséggel hozzák létre a szervezők, hogy az év végi rendezvénydömpingből kiemelkedve, a Szent István Bazilika előtti téren semmihez sem hasonlítható ünnepi atmoszférát teremtve, minőségi időtöltést nyújtsanak a látogatóknak.  Idéna már megkülönböztető védjeggyé vált különleges gasztronómiai kínálat és minőségi kiállítók mellett a korábbiaknál is több programmal, tematikus napokkal, interaktív szelfiponttal és egy 12 méteres karácsonyfával várják a vendégeket, egészen január 1-ig.

- Az Advent Bazilika az évek során Budapest egyik meghatározó turisztikai látványosságává, rendezvénysorozatává vált. Mint minden évben, így idén is azzal a szándékkal szerveztük meg, hogy az eseménnyel hozzájáruljunk Budapest és Magyarország turisztikai vonzerejének növeléséhez. A versenyben való részvételünk is azt a célt szolgálta, hogy az Advent Bazilika mellett ráirányítsuk a figyelmet a fővárosra. Büszkék vagyunk az eredményre, hatalmas öröm, hogy ilyen erős visszajelzést kaptunk a látogatóktól. Hálásan köszönjük mindenkinek, aki ránk szavazott! – mondták el a szervezők.
rozi_bazilika.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2115347014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

apro_marosan_petergabor 2019.12.12. 10:06:47

Budapest meseszép,
rengeteget fejlődött az elmúlt 10 év alatt. Ez az adventi vásáron is visszatükröződik
Csak reménykedem, hogy az előkerült balliberó csontvázak ezt nem teszik tönkre pillanatok alatt.
A nem építünk semmit, a stop fejlődés, a világnyertes liget épület kontra nem sok jóval kecsegtet...
Szíve szerint az új vezetés a Pecsában élne 40 évvel ezelőtti állapotok között, szerintem is elmehetne a pecsába...

apro_marosan_petergabor 2019.12.14. 09:51:08

A sikereket a libero szavazók bojkottálják...?
süti beállítások módosítása