Nesze!szer

10 ok amiért élvezd ki a nyarat

2019. augusztus 19.

 

 

nyar10.jpg

 

Remélem, ezt a majdnem tök komoly postot most egyáltalán nem olvasod, mert éppen egy sup-on próbálsz egyensúlyozni, vagy sorban állsz a strand büfjében... 10 ok, hogy miért is élvezd még ki gyorsan a nyarat!

 

 

1. Most van nyár. Nem eljön, hanem itt van. Ezt vártad egész évben.

2. Ne azon töprengj, milyen kár, hogy vége van. Mert nincs vége. Most van és élvezd ki, mert akkor kel bármiben benne lenni, amikor lehet.

3. Ez az évszak a felszabadultságról szól. Mi lenne, ha felszabadítanád maga? Oké, ha gondolod, maradj búslakodó magyar, akinek soha, semmi nem jó, akkor azt is lehet. Ellenkező esetben viszont akár életörömökkel is találkozhatsz.

4. Tablettában szeded a D-vitamint? Tök jó, de most akár a természeteset is betankolhatod!

5. Ez a jó strandkaják ideje. A lángos persze zsíros, a kukorica beleragad az ember fogába, a fagyi meg lecsöpög... fú ez mind nagyon veszélyesen hangzik, abba sem tudjuk hagyni!

6. Szereted a vizet? Oké, akkor most gondolj bele, hogy ősszel-télen leginkább a kádban találkozhatsz vele nagyobb mennyiségben, vagy az uszodában, de utána ott az utálatos hajszárítás is, most pedig csak kijövünk a medencéből és a nap két perc alatt megszárítja... na jó,  három.

7.Ugye, milyen jó, hogy nem kell három-négy réteget magadra venned? Ez is jó a nyárban, szeressed, hogy nem kell cipelni a kabátot-harisnyát-sálat.

8. A napszemüvegnél nem öltöztet semmi jobban. Ó, hát minden bizonnyal te is beszereztél azért újat... vagy még egy újat. Ugye, milyen szuperek?

9. Nincs jobb ideje a fröccsözésnek, mint a nyári esték. Kell ezt még fokozzam?

10. Egész ősztől ezt fogod újra várni. Van még kérdés?

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5315015542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása