Nesze!szer

Downtown táskák és ruhák, feltörekvő hölgyeknek is

2019. július 09.

 

enihorn_2019ss_eh5.jpg

 

 

Az Enihorn magyar márkáról korábban már írtam nektek. Van is egy nadrágom Enitől, ami életem fekete gatyája, azt kell mondjam. A tervező táskáiba is szerelmes vagyok, nemcsak a ruhákba egyébként. Ritkán látni ilyen igényesen, szépen elkészített, egyedi darabokat itthon, bár már ez az iparág is kezd olyan lenni, mint a coach, hogy minden másfeledik ember tatyót készít, kisebb vagy nagyobb sikerrel. Enikő táskái, a kicsik és a nagyon is maximális odafigyeléssel, gyönyörű bőrökből készülnek, a többi tartozék is csoda.  Ez a 12. kollekciója, amely a DOWNTOWN BREEZE (Városi Szellő) elnevezést kapta, megidézi a nyári forró napokon annyira vágyott szellőt, az óceánok mellett ebben az időszakban kellemes pillanatokat teremtő hűvös levegőt. A tökéletes nyári feeling megéléséhez a naplementéket hívta segítségül. A koll táskáinak és ruhadarabjainak színei kékek, mint a hűsítő víz színei, pirosak, mint a naplemente árnyalatai, homokszínűek és fehérek, melyek igazi pihentető hangulatot hoznak, így erősítve a nyári napok jókedvét. A darabok tervezésénél maradt az eddig is irányt adó gondolat - a márkánál már megszokott kényelmes, de abszolút nőies vonalak megteremtése, puha és bőrbarát textilekből, hullámzó, a mozgást követő, elegáns szabásvonalakkal. Szóval tuti ruhák is vannak, de nálam most táska szerelem van. 

Enikő továbbra is hű marad a „Viseld azt, amiben természetesen érzed magad!” érzéshez, melyet Diane Keaton színésznőtől kölcsönzött, akinek a stílusa a kényelem és a nőiesség elegye, és aki mindig természetesen és bájosan elegánsan jelenik meg már évtizedek óta. A DOWNTOWN BREEZE kollekcióban egyaránt megtaláljuk a nagy hőségben is laza viseletet adó ingruhákat, amelyeket épp úgy tudunk napközben, mint egy esti partin viselni. Megjelennek a rövidnadrágok, a laza overálok, a jól szabott topok, a lezser ingruhák, amelyek egész nyáron egymással is jól párosíthatóak. A ruhakollekció darabjai a BEE ENIHORN címkét kapták, így az új kollekció kedvezőbb árfekvéssel érhető el, ugyanakkor a már megszokott E N I H O R N színvonalat hozza az anyagok és a kivitelezés magas minősége. Nézzétek meg ezeket is, de a táskákat feltétlenül!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9814933502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása