Nesze!szer

Angol keresztelő, Dianára is emlékezve: mit látsz?

2019. július 07.

 

 

keresztelo2.jpg

 

Archie Harrison, a legkisebb angol királyi cukiság megkereszteltetett tegnap. Meghan és Harry herceg gyermekének ünnepségéről már meg is jelentek az első hivatalos képek. A keresztszülőkről nem tudunk, az biztos, hogy zárt ünnepség volt. Amennyiben jól megnézzük a képet, némileg hiányos. A dédi, Erzsébet ugyanis hiányzik a képről. Károly és Kamilla természetesen megjelent és Meghan anyukája, Doria Ragland is. Ami nagyon szép és megható, hogy Diana hercenő nővérei, Lady Jane Fellowes és Lady Sarah McCorquodale is jelen volt a ceremónián. Mit gondoltok, mit olvastok le a testbeszédből? Az biztos, hogy Meghan kicsattanóan boldog és büszke. Kate is nagyon mosolyog....ha van vélemény, jöhet a facebook oldaunkra!

Ps: amennyiben nem vagy követő, ITT találod a Neszét a facebookon.

Ps2: Kate is emlékezett Dianára, azt a fülbevalót viselte, amit Harry keresztelőjén viselt az anyósa, akit nem ismerhetett.

 

princess-diana-holds-prince-harry-after-his-christening.jpg 

 

 

keresztelo1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5014930332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása