Nesze!szer

Tudod, ki is az, akivel a H&M kollaborál?

2019. május 24.

 

giambattista_jlo.jpg

 

Giambattista Valli ruháit nem egyszer villantottam, villantottuk fel a blogon, mert igen kreatív és szép, amiket tervez. 5 évesen kezdte el készíteni kreációt, hisz akkor még Olaszországban is fekete-fehér volt a tévéadás, ő pedig színes tüllöket álmodott a műsorvezetőknek. A Fendi és az Ungaro a két márka, ahol erősen letette még a kézjegyét. Kifinomult eleganciáját klasszikus családjából is hozhatta, de jó iskolákba is járt. Első kollekciójában pöttyöket és buborékszoknyát mutatott, ezzel nagy hatást gyakorolva a divatra. A fenti képen látható ruhát JLO-nak is ő tervezte. 

 

 Ma jelentették be, hogy a  H&M következő tervezői együttműködésének partnere a Párizsban alkotó Giambattista Valli. Mindezt az az amfAR gálán történt meg Cannes-ban, ahol Giambattista Valli és a H&M kreatívtanácsadója, Ann-Sofie Johansson együtt jelent meg a vörös szőnyegen Kendall Jennerrel, Chris Lee-vel, Chiara Ferragnival, H.E.R.-rel, Bianca Brandolini d’Addával és Ross Lynch-csel, akik természetesen aGiambattista Valli x H&M együttműködés különleges, limitált kiadású elő-kollekciójának ragyogó, kihagyhatatlan darabjaiban voltak. A rajongók (szinte) azonnal megvehetik a vörös szőnyegen látott gyönyörű ruhákat,hiszen ez az előzetes kollekció a kijelölt üzletekben és a hm.com oldalon már május 25-től kapható lesz. A teljes Giambattista Valli x H&M kollekció pedig 2019. november 7-én jelenik meg világszerte.

 

„Nagy öröm számomra ez az együttműködés: a H&M lehetőséget ad arra, hogyszélesebb közönség előtt is bemutathassam a stílusomat és azt, ahogyan a szépséget ünneplem. A cél az, hogy megosszam a szépség iránti szeretetemet, részese lehessek mindenki „boldog pillanatainak”, és ott lehessek a világ számos szerelmi történetének megszületésénél” – nyilatkozta  Valli.

 00-story_1.jpg

 

A Giambattista Valli x H&M limitált elő-kollekció világszerte 12 kijelölt H&M üzletben és a hm.com-on lesz elérhető május 25-től, Magyarországon kizárólag online. Tehát holnap reggel keljetek idejében! Ezek a csodálatos alkotások bepillantást nyújtanak az izgalmas stílusokat felvonultató teljes kollekcióba. Ja, pasi cuccok is lesznek, de gyanítom, itthon azért amiatt kisebb lesz az őrület. Bár a fene se tudja...D

 

09-hm-collab_2.jpg

 

A teljes kollekció világszerte 2019. november 7-től szerezhető be, ami szokásos dátum már ilyenkor, szinte kívülről fújjuk, ugye?!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8814856994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása