Nesze!szer

Mindegy, hogy hány éves vagy, a divat a tiéd!

2019. május 23.

 

 

answear_2.jpg

 

Szerintem az, hogy az ember vállalja a korát, szuper dolog. És az, hogy minden korban lehet vidáman öltözni, még örvendetesebb. Szerencsére, én a felmenőimnél már gyerekként azt láttam, hogy nem az otthonka a megoldás 50 felett, sőt. Nagyi és Anyu is mindig odatette magát rendesen, ha valami programról volt szó és tulajdonképpen a hétköznapokban is. 

"Nem számít mennyi vagy, nézhetsz ki jól, hódíthatsz személyiségeddel és fiatalos ragyogásoddal! A lényeg a pozitív hozzáállás és az életöröm – hiszen megjelenésünk sokszor szellemi állapotunkról isárulkodik. Nincs más dolgod, mint belevetni magad a divat és trendek körforgásába. Igen, a trendek nagy hatással vannak rád, kortól függetlenül. Senki sem tiltlhatja meg, hogy divatos legyél, minden csak rajtad áll. Pasztell színű cipőbe bújnál? Leopárdmintás ruhát viselnél? Esetleg pólót húznál egy logós bomberdzsekivel? Tedd meg, hiszen az, hogy mások hogyan látnak téged, csakis rajtad múlik." - írja az Answear sajtóközleményében. Ők ugyanis anya-lánya párosokat varázsoltak át, vadító, de mégis igazán ízléses ruhákkal. Nem közönségesekkel, szépekkel, nem harsányakkal, vagányakkal, amelyeket a saját nagy, online multibrand store-jukból válogattak össze. Mutatunk néhány képet, döntsétek el, nektek melyik a kedvencetek! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3214852052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása