Nesze!szer

Renee Zellwegerből Judy Garland lett

2019. május 12.

 

 

judykezd.jpg

 

 Pont tegnap ismételték valamelyik csatornánk a Chicagót, Renee Zellweger egyik emlékezetes alakításával. A Judy Garland életéről szóló film ősszel kerül a mozikba, de nem övezi teljes öröm a forgatást. Sokan vádolják azzal a készítőket, hogy Garland csodás hangját nem lehet utánozni és Renee hangszálai nem lesznek ehhez elegek. Az biztos, hogy nagyon sok felkészülés van a színésznő részéről a munka mögött, és biztos beletett apait-anyait. Garland ugye az Ózzal robbant be a köztudatba, ami úgy söpört végig a világon, mint a tornádó a mesében.

toto_kutyaval.jpg

 

Én nagyon várom a filmet, mert egy művész életét megérteni mindig igazán érdekes dolog. Ilyenkor azért soha nem egy sima kis magánélet van a háttérben, Garland is ötször házasodott és egyszer volt öngyilkossági kísérlete is. Liza Minnellinek is érdekes gyerekkora lehetett mellette. Mindenesetre igazán csillogó és varázslatos egyéniség volt, jöhet a film!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr4114821524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása