Nesze!szer

Fofo, a híres Foreo család tagja és én: teszt

2019. március 31.

 

 

fufu1.jpg

 

Ez a történet egy távozással kezdődött. A Glamour gála után ugyanis a távozó csomagban volt egy kis promóciós Foreo, amire a kislányom lecsapott, mert annyira tetszett neki. Elmagyaráztam számára, nyilván nem túl sok szakkifejezést használva, miért is jó egy ilyen masina és állandóan arctisztítósat játszott. Mondjuk halkan megjegyezném, azért elég penge a kozmetikai piac dolgait illetően, farsangra azt javasolta, micellás víznek öltözzek be. Annyira megszerette ezt a játékot, hogy ahogy elkövetkezett a most már tényleg rendbe rakom magamat időszakom a tavasz elején, megfordult a fejemben, mivel régebben használtam már Foreót, kipróbálok egy újat. A piac jelenlegi állása alapján áttanulmányoztam, milyen készülékek is vannak. Az alapproblémám az volt, hogy sokat radírozom itthon az arcomat, de bizony, ez például a mitesszerekre egyáltalán nem hatékony, sőt. A vízhiány meg ugye... sokszor hurcolom magammal a laptopot, a csemete mindenféle cuccait, így a saját magamnak szánt kulacs az, ami kimarad a sancho panza pakkomból. És igen, nagyon sok szérumot használok, de azért tud vízhiányos lenni az arcom, mert jóval többet kéne innom. Az utóbbi évek tanulási folyamatának része nálam, hogy úgy érzem, van, amire nem szabad sajnálnom a pénzt. Eddig magamat, az egészségemet, jól-létemet eléggé hátra raktam a sorban, most már nem teszem, mert nem lett jó vége, sőt. Ezért jó kozmetikumra és minőségi ételre nem fukarkodom. Megérdemlem és kész. Így lett végül egy Foreo fofóm Azért választottam ezt, mert utazom azért rendesen és nem szeretek sok arcápolási dolgot vinni ilyenkor magammal. De ez pici és belefér mindig a mini szabi bőröndbe is. És igen, van a technikai része a dolgoknak. Lehetetlen küldetés, hogy hetente vagy havonta eljussak kozmetikushoz, így fontos lett, hogy viszonylag professzionálisan tegyek a bőrömért itthon is. A fofo pedig, ha letöltesz egy app-ot, akkor személyre szabja az arctisztítást. Okosak ezek a svédek, na!

foeokep.jpg

 

 

Na, ez mind jól is hangzik, de azért a szinkronizálás a telefon és a fofo között nem volt két perc, de csak összehoztam valahogy. Nyilván gyorsan kiderült, hogy hidratációra szüksége van az arcomnak, viszont igen okosan össze is pakolta, hogy hol, mennyit menjen a gép. Bírom a kis sörtéit is, ennyi szilikont elviselek magamon simán. Számomra csodás, hogy úgy tudok tenni az arcomért, hogy közben a másik kezem is szabad, mert igen, de jó lenne, ha az ember minden nap halk meditációs zene mellett egy gyertyákkal ölelt szentélyben végezné az arcápolási rutinját, de ezt kevesünknek adja meg a bizi életben az isten. A számomra összeállított progit most kb heti egyszer vetem be, a mindennapokban csak úgy tisztítom, ahogy van. Amit imádok benne, hogy sokkal ruganyosabb a bőröm, jobb az állaga. A mitesszeres rész és szebb az arcomon, nincs olyan érzésem, mint egy mandulaszemcsés tisztító után, hogy szebb a felszín, csak a fekete kis izék még ott röhögnek vissza a képembe. Ezen most változtattam. És egy fofózás után a szérumokat is jobban beissza a bőröm, fanatikus szérumosként ez fontos számomra. Ám azért ezt ne úgy képzeljétek el, hogy esténként órákat töltök a fürdőszobában, mert az én életemben 4,5 percnyi nyugalom már csúcsélményt jelent. És igen, nem olcsó a fofo. De valamiért úgy éreztem, már megérdemlem ezt és kész. Nem bántam meg, tényleg megszerettem, ha te is úgy érzed, jár neked és az univerzum is küldi a megfelelő támogatást hozzá, ne habozzál. Aki pedig vágyna rá, de nincs lehetősége, annak hoztam egy kis meglepetést, mert azt is tudom, adni az egyik legfontosabb dolog az életemben, én így vagyok bekötve és kész. Az instámon találtok egy nyereményjátékot, ahol pont egy ilyen fofót ajándékozok annak, aki a szerencsés lesz. Ezt hozza neki a nyúl, egy csodás Zsákom tartóban. Kövessetek és mehet a játék, katt IDE

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7214727759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freemix 2019.04.01. 11:12:04

Úgy írtad le, hogy szinte láttam magam előtt az egészet! Nagyon jó volt olvasni, köszi!!!
süti beállítások módosítása