Nesze!szer

Lady Gaga Tiffany ékszere vonzotta a tekinteteket!

Az Oscar díjátadó legszebb ruhái

2019. február 25.

 

 

gemma-chan.jpg

 

Az este egyik legnagyobb és legszebb sztárja szerintünk Julia Roberts volt, pedig "csak" díjat adott át. A videó elején nézd meg, csodás, ahogy bevonul! A másik kedvencünk Jennifer Lopez Tom Ford ezüstjében, ami lehetne robotos is, de inkább egy isteni alakú szoborrá varázsolta a színésznőt (mondjuk nem a ruha dolgozott ezen).

 

 

julia-roberts-wows-in-pink-dress-while-presenting-at-oscars-2019-07.jpg

 

 

jennifer-lopez-and-alex-rodriguez-attend-the-91st-annual-news-photo-1127185031-1551055809.jpg

 

A legfelső képen látható Gemma Chan gyönyörűséges Valentinója, hát tényleg gyönyörűen mutatott a vörös szőnyegen. Jennifer Hudson piros Elie Saab ruhája pedig egyenesen a kifutóról jött és mesésen állt rajta.

jenniferhudson.jpg

 

Charlize Theron Dior kéksége lélegzetelállító volt és a hozzá viselt Bvlgari ékszerek is. A fehér arany lánc és karkötő nem kevés gyémántot tartalmazott. Egyedül ezzel a sötét hajjal nem barátkoztunk még meg, de ha láttok a ruháról fotót, érdemes tanulmányozni, tényleg igazi remek darab. Constance Wu Versace Atelier ruhát választott, Swarovski kristályokkal jelezte az est eleganciáját hozzá. Kacey Musgraves  egyik nagy kedvencünktől, Giambattista Vallitól viselt estélyit, hát még mindig odáig vagyunk érte. Lady Gaga Audrey Hepburn vintage ruhát választott, Alexander McQueen készítette ezt a nagy feketét. Hozzá klasszikusan, Tiffany dukált. Sajnos, színészként nem kapott díjat, de a színpadi alakítása csillagos ötös volt. Laura Harrier a Louis Vuitton apró virágos ruhájában tündökölt, Regina King pedig egy fehér Oscar de la Rentában vette át a legjobb mellékszereplő díját. Sarah Paulson is a pinkre szavazott, Brandon Maxwell különleges darabját viselte. 

 

 

És még három szuper darab a végére. Helen Mirren valami fantasztikus Schiaparelli ruhát viselt, Glenn Close  bearanyozta az estét, melyhez Carolina Herrera volt segítsgére (bár őt nagyon sajnáljuk), Ashley Graham pedig egy csodás fekete  Zac Posen estélyiben prezentálta, hogy van élet hatvan kiló felett is, sőt!.A merj önmagad lenni blokkban még Billy Portert mutatnánk nektek, aki viktoriánus szoknyát vett a szmokinghoz.  

 

 

Gratulálunk minden díjazottnak, Rami Maleknek, a legjobb Zöld könyvnek, Olivia Colmannak és a Fekete párducnak, ami a legjobb kosztüm díját vitte el, bár mi a Mary Poppinsra szavaztunk volna. Fájlaljuk, hogy Andy Vajnáról nem emlékeztek meg, de életében és halálában is Hollyood fenegyereke marad. Na jó, Rami Malek beszédét meg kell mutatnunk nektek!

 

Ps: Ördög Nóri is igen stílusos volt a közvetítés alatt. Jó pihenést mindenkinek,aki nézte! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2214652665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

safa 2019.02.26. 18:55:40

Felejtsük már el az adócsaló Vajnát! Ezt ott nem díjazzák.A ruhák viszont tényleg szépek.
süti beállítások módosítása