Nesze!szer

A Clarins természetesen nyitott a fiatalok felé

2019. február 18.

 

 

myclarins.jpg

 

30 alattiak figyelmébe ajánlanánk a Clarins márka új vonalát. A francia brand a szívemnek az egyik csücske, igazán jó termékeik vannak, használom is ezeket évek óta éjszakai arckrémtől a nappaliig. A lényeg, hogy rájöttek, fiatalítani kell. Persze, erre számos márka rájött már, de... ők igazán profi és ügyes módját választották az új vásárlóerő behozatalának. Nem azt mondták, hogy nézzétek, akkor lesz itt egy húszasoknak való krém, hanem egy egész termékvonalat alkottak, a kor szavának engedve. 9 nappali és éjszakai finomságból áll a kollekció, amelynek 88 százaléka természetes eredetű összetevőket tartalmaz. 

Kókuszvíz, acerola mag, moringa, füge, goji bogyó, eperfa gyümölcse, havasszépe szerepel a listában. Nagyon jól felépítették a dolgokat, mert re-move és re-fresh irányba megy minden darab, illetve re-boost és re-charge. A krémek állaga szuper és őszintén szólva az érettebb bőrt is felüdíti, ki is próbáltam egyet a kézfejemen, ami wow látványt adott! A kedvencem a relaxáló éjszakai krémmaszk lett. Ez füge kivonattal tesz a hidratálásért, tamarindusz gyümölcssav is van benne és acerola is. Minő csoda, de éjszaka kell feltenni és reggeli nagyon finom kis babapopsis bőrt eredményez. Igaz, én már jócskán nem vagyok a célcsoport tagja, de még így is hat a hidratáló ereje. 

Ami tetszik még ebben az új vonalban, hogy egy almárkát hoztak létre, szóval az egész  #myclarins név alatt fut és zsíros bőrtől a szárazig mindenre van megoldás. Az állagok és illatok szuperek, a másik, amit kiemelnék, a csomagolás. Igazán tetszetős lett, nem viszik túlzásba a növényezést se és marad a fiatalos feeling is. Szóval, ajánljuk kipróbálásra a termékeket, ismerkedjetek velük!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6114633914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása