Nesze!szer

Új luxus alapozó a piacon

2019. február 16.

 

 

guerlain_alapozo.jpg

 

Két alapozót szerettem eddig magamon úgy igazán. Sőt, azokba szerelmes voltam, mert olyan szép bőrfelszínt adtak maszkolás nélkül, hogy csak na. Nyilván mindkettőt kivonták a forgalomból már, azóta keresem a megoldásomat a bőrömre, ami egyáltalán nem problémás különösebben, de sem komplett farsangi álarccal nem szeretek szaladgálni a szimpla hétfőkön és azt sem kedvelem, ha a szarkalábaim integetnek át a másik oldalra a Jászairól. Szóval. Most épp a Guerlain újdonságát tesztelem magamon. Nőből vagyok, tehát a formája fogott meg elsőre. Végre egy kerekebb kivitelezés, nem egy szögletes üvegből kell nyomkodnom a cuccot. Az összetevők majd 100 százaléka természetes, ez is szimpi volt számomra. Szokás szerint jön egy szám, ami teljesen felesleges, azt mondják, az L'Essentiel alapzó akár 16 órán át tart. Hát, nem szeretnék olyan napokat, amikor ezt ki kell próbálnom, bár egyszer előfordult ez már velem, a Budapest-New York időeltolódás miatt és üzenem: a tv2 sminkje az éjszakai partyzás alatt is tartott a nagy almában. 

guerlainalap.jpg

 

Szóval, ez az alap hidratáló, védő és kiegyensúlyozó bőrápoló összetevőkkel van dúsítva. Azt ígérik, ha naponta használod, szebb és még szebb lesz a bőröd. Árnyalatból van rendesen, 8-ból is választhatsz és a felvitt mennyiségtől függ a fedése. Én ezzel most játszogatok, még nem találtam meg a tutit. Egy nagyon jó kis ecsetet is vásárolhatsz hozzá, őszintén szólva én azt picit drágának találom, de akinél nem gond, szerezze be, mert igen jól használható (16. 800 Ft) Örvendetes, hogy ez az alap SPF 20-as, szerintem enélkül már nem is lehet piacra dobni semmi ilyesmit. Eddig szimpatikus a termék, játszadozom vele, próbálgatom. Nem pereg le, nem lesz álarcosbál jellegű. Ha te is keresel alapozót, érdemes megnézni! 

Guerlain L'Essentiel - 18 800 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9714624610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása