Nesze!szer

Hogy újra kommunikáljon a bőröd: peptid!

2019. január 28.

 

 peptid_booster.jpg

 

A cím nyilvánvalóan vicces kicsit, de annak, aki nem tudja, mire is jó a peptid, így talán érthetőbb. Ez ugyanis az amino savból felépülő rövid polimer, ami egyébként benne van a bőrünkben és a kollagén lebomlásával keletkezik. Maga a peptid jó hatással lehet a bőrünkre, hisz jelzi a bőrnek, ha túl sok kollagénke bomlott le és szól, legyen új termelés. Így kintről besegítve ezt a bőrbe, picit megviccelhetjük magunkat, mert működésbe hozzuk a "gyárat". Ezáltal pedig feszesedés történik. Számunkra most ez a lényeg, a copper-peptidet és a neuropeptidet nem mesélnénk el, de értitek kb, miért is jó, ha peptidet használunk.

Térjünk vissza a peptidekhez! Sokféle kapható ebből, se szeri, se száma a piacon, de szuper dolog, ha beépíted a rutinodba. Ugyanúgy, mint a boostert. Ennek a kettőnek az ötvözete pedig a peptid booster, amiből én most használok egyet és igazán megkedveltem. (A booster fogalma maga azt jelenti, nagy koncentrátumban vihetjük be a hatóanyagokat, amivel "fokozást" érhetünk el!) A hidratálásban fontos ez, hisz elég jó hatást érhetünk el egy-egy boosterrel. Általában selymes állagú dolgok ezek, kicsit zselések. A Paula's Choice most ötvözte a legjobb dolgokat és egy peptid boosterrel jött ki tavaly. Fantasztikus az összetétele, szó szerint! 8 féle peptidet tartalmaz, 10 féle aminosavat, természetes hidratáló elemeket és serkenti a bőr kollagéntermelését, javítja annak rugalmasságát, visszaadja a fényét. Sokkal jobban hidratálttá teszi az arcot, gyakorlatilag nagyon hamar ad sokkal jobb bőrképet, igazi anti-aging csoda. Használhatod a reggeli arckrémed előtt, de akár külön is. A tudatos bőrápolóknak igazán ajánlható, vagy azoknak, akik szeretnének új életet lehelni a bőrükbe. Gyorsan kifejti a hatását, persze és nyilván nem két nap után veszed észre, csak rácsodálkozol a bőrképedre, hogy mennyivel jobb lett és egységesebb. Érzékeny bőrre is ajánlható. Én nagyon megszerettem, tényleg látom az arcomon a hatását. Már csak pihenni kéne...

Paula's Choice Peptid Booster 20 ml - 19 400 Ft

 

peptide-booster-9550-l.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr514587690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása