Nesze!szer

Tragikus képek következnek: anyu elvitte aput vásárolni

2018. december 01.

 

 

shopping10.jpg

 

 A férfiak számára az év egyik legnehezebb időszaka jön. A vásárlásé. És olykor kénytelenek vagyunk elcipelni őket egy-egy plázába. Ám vigyázat, ez elég érdekes következményekkel járhat. Csak néhány képet mutatunk nektek. Gondoljátok meg! 

forrás: boredpanda

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3114406558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szepipiktor 2018.12.03. 09:07:49

Még mindig cenzúrázod a véleményeket...

LúzerMan 2018.12.03. 09:07:50

A képek magukért beszélnek: a kereskedelem, mint iparág lemaradt a fejlődésben. Képtelen kiszolgálni a kísérőket. A női ruha üzleteknek rendelkeznie kellene váróval, ahol autós újságok, játékkonzok várják a férfi partnereket. Ilyenkor a hapsik nem siettetnék a hölgyet, hanem simán megvárnák. Nyilván ebből lenne konfliktus, de megnőne a potenciális vásárlók üzletben töltött ideje.
Szóval még van egy kis remény, hogy ne a totális marketing uraljon mindent egyelőre.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2018.12.03. 09:07:55

Bróhaha, sírok, bazze.Nagyon igaz, én is f@szi vagyok, ezt nem lehet máshogy reagálni...
:-))))))

Zsuzsi25 2018.12.03. 09:08:00

Persze ha ez nem lenne, akkor ugye mindjárt hiányozna. Hiányozna a finom karácsonyi ebéd/vacsora, a szépen feldiszitett ház, a karácsonyi hangulat, az izletes karácsonyi sütemények....és satöbbi

Alick 2018.12.04. 10:41:28

"anyu elvitte aput vásárolni"

- Apjuk, menjünk vásárolni!
- Drágám, elviszlek bárhova, üjl le a monitor elé és nézzük végig a webáruházakat. Nem kell sietni, nétd végig a vásárlói visszajelzéseket is, így nem veszel zsákbamacskát.
Ráadásul egy csomó oldalon ingyenes a házhozszállítás, nem kell cipekednünk.
:)

szeIídgesztenye 2018.12.04. 10:41:29

Én azt nem értem alapból, hogy anyu miért viszi aput vásárolni. Én a férjemet csak akkor viszem, ha nehéz dolgot kell cipelni, pl. hétvégi nagybevásárlás, vagy alkalomadtán IKEA, ilyesmi. Sosem rángatnám el olyankor, amikor magamnak vásárolok ruhát, cipőt, piperét stb. Mondjuk el sem jönne, mert ő nem papucs. De ha kicsit papucs lenne, és tudom, hogy ha megkérném, akkor eljönne csak azért, hogy a kedvemben járjon, közben meg tudom, hogy háta közepére sem kívánja, akkor sem vinném el. Ő sem akar sosem olyanokra rávenni engem, amihez nem fűlik a fogam.
süti beállítások módosítása