Nesze!szer

Őszi varázslat az IsaDora-tól!

2018. szeptember 19.

 

 

bare_beauty_group.jpg

 

Az idei ősz rengeteg napsütéssel és sok új meglepetéssel szolgál számunkra. Nem kell még félretenni a rövid nadrágot és a strandpapucsot, azonban van néhány kiegészítő, melyet érdemes beszerezni a szezonhoz passzoló összeállításunkhoz!
Vagány rocker csaj vagy? Vagy netán a bohém nagyvárosi stílus áll közel hozzád? Ha magadra ismersz, érdemes figyelni a Douglas polcait és megszemlélni az IsaDora legújabb termékeit! Lássuk, mit is tartogat számunkra a legújabb, őszi kollekció:
AUTUMN MAKE UP - FIND YOUR PERFECT LOOK!
3 különböző stílus, hogy bárki megtalálhassa a hozzá passzolót.
Rock Chic - A legjobb outfit a magabiztosság!
Füstös szemsmink, éjfekete tusvonalal, igéző szempillák, finoman piros orcák és lágy nude ajkak. Ízléses, mégis figyelemre méltó.
Bohemian - Add a nőnek a megfelelő rúzst, és meghódítja a világot!
Ez az összeállítás tökéletesen igazodik svájcisapkához és műszőrme kabáthoz is. Olvass egy jó kávé társaságában vagy sétálgass a Fashion streeten, ez a smink bármilyen belvárosi életvitelhez passzol.
Bare Beauty - Legyen olyan tökéletes a napod, akárcsak a sminked
A kevesebb több! Nude rúzs, nude barna-bézs szemsmink, csábos szempillák. Ez az összeállítás az elegancia jegyében készült, természetes és klasszikus hatást kelt.


Blush Stick ’n Brush – 5600 Ft
Flex Tip Eyeliner – 4600 Ft
Eye Shadow Quartet – 6700 Ft
Wonder Nail – 3200 Ft
HYPOALLERGENIC VOLUME MASCARA
Őrülten dús szempillák az érzékeny szeműeknek is.
A régóta népszerű Hypoallergenic mascara spirál immár dúsító változatban is kapható! Ez egy igazán kíméletes termék, így az érzékenyebbeknek sem kell lemondania a gyönyörű pillákról. Meleg vízzel is le tudod mosni, illatanyag-mentes és klinikailag tesztelt.
Ár: 5700 Ft

perfect_eye.jpg


AUTUMN EYES
Új színek a Perfect Eyes mono-szemhéjpúder családban.
Selymes érzet, könnyen satírozható formula, gazdagon pigmentált árnyalatok. Szemhéjpúderek matt,
gyöngyházfény, króm és glitteres változatban is. Azonban más termékeket is találhatunk ebben a családban, például egy kétvégű applikátort is. Az ecsetet a satírozáshoz, a szivacsot pedig a szemhéjpúder felviteléhez használhatjuk.

Professional single eye shadow – 3600 Ft
Double ended eye shadow applicator – 3200 Ft

Nesze!Emma

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2614249153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása