Nesze!szer

Áron, a mentett kutyus kollekciót kapott!

2018. szeptember 03.

 

 

aron_studio.jpg

 

A családban nálunk sok kutya és cica található. Amennyiben jól összeszámolom, három mentett ebünk van jelenleg. Nem véletlenül. Hisz sokszor a "kidobott" picik úgy néznek az emberre, hogy beleszakad a szíved, ha nem viszed haza őket. Mi hazavittük. Ahogy Csabáék is Áront, a 3 lábú kutyust, aki gyakorlatilag kóborolva élt az első éviben. Minden ment is volna tovább, mint a mesében...

Ám Áron, aki nyilván az "előző életében" elszenvedett félelmei miatt ijedősebb volt, két hónapnyi új gazdizás után megszökött. Megközelítőleg egy ország kereste őt akkor, mi is beszálltunk a küzdelembe és a híradó is beszámolt róla.

Óriási összefogás született ekkor, vagy inkább alakult ki, social media sztár lett a 3 lábú cukiságból. Áron néhány nap alatt szerencsésen megkerült, a gazdi pedig úgy érezte, nem adja fel... újabb és újabb kutyusokon segít majd. Ennek egyik állomása, hogy Áronnak saját kollekciója lett. Viktória Varga Áron darabokat álmodott meg, amelynek bevételéből kutyusok mentésére megy a pénz, konkrétan a Vigyél haza alapítványnak.

Vételezhetsz menő pólót magadnak, vagy akár dzsekit is a kutyidnak. Nagyon, de nagyon támogatjuk ezt a kezdeményezést és halkan megsúgjuk: nincs szállítási díj sem! Még halkabban pedig annyit mondanánk, sosem tudhatjuk, egy akkor rossznak tűnő dologból, mi is lesz a végén. Hisz Áron szökése egy igazi mozgalmat szült és még több és kutyus talál gazdira ezáltal. Segítsetek ti is és legyetek büszke Áron kollekció tulajdonosok! 

ITT találjátok meg a kollekciót, Áron mindennapjairól pedig ITT olvashattok.

 

aronos2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5514219045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása