Nesze!szer

3 új napvédő: ezeket gyorsan szerezd be!

2018. április 22.

 

 

napozos.jpg

 

A napban idén tavasszal, ami már nyár, hiba nincs, kisütött rendesen. Reméljük, mindenki automatára kapcsolt és veszi elő gyorsan a fényvédőket. 3 tuti újdonságot ajánlunk, nehogy májfoltosak legyetek és károsodjatok!

 

naruko_bb.jpg

 

- BB krém

A Narüko kirukkolt egy 50-es bb-vel, ami konkrétan sokat nem kíván. Nem kell nagyon hidratálnod előtte, megteszi ő azt helyettünk. Magas fényvédelem, anti-aging hatás, kínai aranyfonal kivonat is van benne, egy különleges peptid pedig megköti a vizet és javítja az arcod hidratáltságát, nagyon szeretni fogod, mert hipp-hopp felrakod reggel. Csúcs ez a márka, az ára és a hatása szuper! 

Narüko Regeneráló BB krém nárcisszal 5 490 Ft ITT rendeld 

eucerin_sun_photoaging_control_naptej_testre_ff50.png

 

- Hidratált és napbarnította bőr

Na, ez most nagyon jó. De tényleg. Vízálló, illatanyagmentes és hyaluron is van benne, tehát nemcsak véd a leégéstől, káros sugaraktól, de még a bőr öregedés jeleit is csökkenti. Könnyen használható, van 30-as és 50-es faktorszámmal is és érzékeny bőrűek is bevethetik. Tejes állag, finom az egész!

Eucerin Sun Photoaging Control naptej testre, FF30 / FF50 150 ml5 090 Ft (FF30) és 5 690 Ft (FF50)

 

aloe-waterproof-sun-gel-spf50.jpg

 

- Aloe verával és uborkával könnyen véd, testre és arcra is

Ez a napvédő szerelem első szaglásra, kenésre. Őrületesen izgi az uborka finomsága benne, ott az aloe vera kivonat ápoló és védő hatása, ázsiai gázló, avokádó és körömvirág legjobbjai csökkentik a gyulladást és segítik a bőrregenerációt és megújulást. A Holika terméke pikk-pakk felszívódik, nincs ragacsos érzés és nem hagy halott menyasszony színt az arcon, már ha értitek, mire gondolunk. Smink alá, testre, bárhová. Addiktív az egész, mi rákattantunk! 

Chok Chok Holika Aloe Vízálló Napvédő gél Spf 50 + 6 800 Ft ITT rendeld.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9713853418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása