Nesze!szer

Jön a nyári? Két tuti termék popsira!

2018. április 21.

 

 

popsis.jpg

 

Ebben az évben az ember már csak nevet rajta, hogy valaha volt tavasz és ilyesmi átmeneti évszakok. Idén a télből igen gyorsan átkúsztunk a nyárba, három nap alatt kirügyeztek, virágba borultak a fák és már fagyizni járkálunk. Előkerültek a rövid nadrágok, szoknyák is... és alatta ugye a combok, popsik. Na, most ajánlunk két elég jó dolgot nektek, ha nálatok sem a topmodell forma van alatta. 

 

 

avon_narancsbor_elleni_husito_gel.jpg

Az Avon cuccai az egyik legjobbak a narancsbőr és fogyás témában. Most egy hűsítő zselét javallanánk nektek. Halványítja a karfiolokat, hatékonyabbá teszi a zsírégetést. Nem kell forrósággal küzdened, ez bizony hűvösre teszi az embert, ami azért elég jó. Szép lesz tőle a bőr, próbáljátok ki, naponta kétszer ajánlják!

Avon Narancsbőr elleni hűsítő gél - 1 699 Ft (ITT rendelheted)

feszesitogel_1_1.jpg

 

A Yamuna már azoknak ajánlja újdonságát, akik fogyásba kezdtek, vagy sportolnak. Hisz ilyenkor azért nem tud egy perc alatt szépen visszaugrani a bőr. Ám azért annyit elárulnánk, hogy még akkor is segít a zöld kávé és zöld tea kivonattal ellátott zselé, ha csak simán, esténként bekened vele magadat. Feszesít rendesen!

Yamuna Feszesítő gél zöld te és zöld kávé kivonattal - 1 550 Ft (ITT rendelheted)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr7913849174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása