Nesze!szer

Mini szálloda mini emberkéknek!

2018. február 19.

 

ant_9449.jpg

 

A hétvégéink soha nem zajlanak unalmasan, de akinek gyereke van, az tudja ezt. Mi konkrétan vadásszuk a jó programokat. Ám most szombaton olyan csoda buliban voltunk, hogy csak na! Jártatok már a MiniPoliszban? A Király utcában van, különböző városrészeket találhatnak ott a gyerekek, ha nem ismernétek. Kasszázhatnak, pizzát süthetnek, virágokat ápolhatnak, anyának idegesítő frizurát csinálhatnak és mindezt mini méretben. Ráadásul, most a Danubius Hotels nyitott ott egy minihotelt, ennek a megnyitójára voltunk hivatalosak. 3 hét leforgása alatt valósították meg az egészet. Szuper lett, azt kell mondjuk! ( Fodor Judit központi értékesítési- és marketingigazgató látható a fenti képen)

A kicsik beállhatnak recepciósnak, vihetik a bőröndöket, elfoglalhatják a szállodai szobájukat és kávét is adhatnak a vendégeknek. Igazi kaland számukra ez! 

 

minihotel_meg.jpg

 

A játék közben olyan elemek teszik még életszerűbbé a Danubius miniHotelt, mint a logózott munkaruhák, a szállodai nyomtatványok, a regisztrációs bejelentő lapok, amelyek kiterjednek a pihenni vágyó vendégek extra igényeire is, és például a kulcskoloncok sem hiányozhattak. A bár kínálatában az itallapon a Koboldok söre és a MiniPolisz-koktél szerepelnek, és búcsúajándékként valamennyi látogatónk hazavihet egy a kilincsre akasztható emléket is” – mondta Semperger Judit, a Danubius Hotels Group központi marketingigazgatója. Hozzátette: „a Danubius miniHotel létrehozásakor ugyanúgy szem előtt tartottuk a magas minőséget és a vendégélményt, mint valódi szállodáinknál”.

 

minipolisz_catering.jpg

 

A buiban volt arcfestés, kis sárkány és olyan catering, amiben rég volt részünk. Rögtön gratulálnánk is a cukrásznak, mert fantasztikus süteményeket alkotott és a saláták is mennyeiek voltak és kreatívak. A party pedig szuper volt, alig tudtuk hazacipelni a csemetét, elég erős fondorlatok kellettek hozzá. 

Egy biztos, mi ebbe a Danubius miniHotelbe becsekkolunk majd még néhányszor! 

 

Ps: köszönjük a meghívást a kisasszony nevében is! A MiniPolisz weboldala ITT található. 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr3113681726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása