Nesze!szer

Megmentőre vársz?

2018. február 04.

 

everyone.jpg

 

Várkisasszonyként várjátok a megmentőtöket ahelyett, hogy kezetekbe vennétek a sorsotok alakítását, hogy kiderüljön, Vele vagy Nélküle, de megszűnjön a bizonytalanság. Vagy leginkább elinduljon valami. Történjen bármi. Nincs jó vagy rossz. Valójában minden előrelépés, kimozdulás „jó”. Persze szabad rettegni a megnyílástól, de mégis mit veszíthetsz?

Szerintem csak nyerhetsz.

Túlléphetsz a saját félelmeiden, és 5-10-20 év múlva nem azon fogsz keseregni, hogy mi történt volna, ha akkor ott kimondod. Ha akkor ott választod. Ha akkor ott, a Férfinak, akit a világ legmélyebb és legerősebb érzésével, szerelemmel szeretsz, ezt elmondod. Világok változhatnak meg ettől! Nem értheted, amíg nem éled át. A Te világod és az Ő világa mindenképp. De lehet, hogy másoké is.

Tedd meg úgy, ahogy Neked jön, amivel kirobbantod magad a komfortzónád biztonságot nyújtó határai mögül. A lehetőségek ugyanis ezen a határon kívül várnak Rád. Nincs változás választás nélkül. És nincs választás kockázat nélkül.

Hajlandó vagy-e mindent elbukni, hogy mindent meg is kapj? Hajlandó vagy-e nem törődni azzal, hogy nem ért a világ? Hajlandó vagy-e a saját érzékeléseddel, érzéseiddel menni, a saját boldogságodat választva?

A valódi választás 100 %-os beleállás

Kimondva, leírva és egyértelműen tudatva, hogy: „Én Téged választalak. Mindentől függetlenül. Akkor is, ha Te még ezt nem tudod hova tenni és csodálkozva pislogsz és próbálod felfogni, hogy mi is történik körülötted. Akkor is, ha Te nem választasz rögtön engem, nem kell. Akkor is, ha soha nem is fogsz. De én akkor is kilépek a fényre és választalak. Itt és most. És választalak minden nap, amíg úgy érzem, hogy Te vagy az, akivel le akarom élni az életem.”

(Hörömpő Andrea, a teljes bejegyzést ITT  találjátok)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr2013602303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása