Nesze!szer

A nap, amikor Goldie Hawn lettem... aranyat kentek rám!

2018. január 30.

 

aria_spa_nyit.jpg

 

Nyilván fogalmam sincs, kinek hogyan sikerült a december-január, de egy biztos, engem annyira leharcolt, hogy csak na. Persze, akinek kicsi gyereke van, segítség nélkül, vagy egyfolytában dolgozik, pontosan tudja, miről beszélek. Az én idő kifejezés elég ritkán előforduló dolog a naptáramban... ja, mert naptáram sincs, de az egy másik tészta. Már régóta éreztem, kéne valami kis kényeztetés, mert így végem lesz, mint a botnak. Vágytam valami jóra, ami felüdít, helyemre rak és esetleg szépít is. 

Néhány év után persze az ember tudja, mire vágyik. Nekem már nem elég, ha masszíroznak valami kis helyen, nekem a lelkemet is el kell varázsolják. Egyszerűen tényleg semmire sincs időm, így arra az egy-két órára a legjobbat akarom magamnak és kész... (hisz ebből kell majd töltekeznem az elkövetkező hetekben). Az Aria hotel, ami a világ egyik legszebb hotele (díjjal is jutalmazva), varázslatos spa-val rendelkezik. Most jóga hetek vannak náluk és hát új arc- és testkezeléseket is bevezettek. Amikor erről olvastam egy kis irományt és láttam, arannyal is dolgoznak, ami az arcra anti aging hatású is, tudtam: ez kell nekem.

A Harmony spa egész egyszerűen a szívem csücske. Nem véletlenül Európa legjobb spa-ja, de mondom a konkrétat, ami felkeltette az érdeklődésemet: 

" A spa aranyat és keleti fűszereket tartalmazó téli arc- és testkezelést, valamint két masszőr közreműködésével végzett négykezes masszázst indít a téli  hónapokban. A kúrák különlegessége, hogy a keleti illatokra épülnek, melyben - többek között - megtaláljuk a pézsma és szantál fűszeres aromáit, valamint a zöldtea és a
gyömbér illatait is. A ráncok ellen 24 karátos arany-kivonattal, kaviárral és gyöngyszemcséket tartalmazó anyagokkal veszik fel a harcot. A kezelésekre ajándék utalványt is lehet vásárolni a weboldalon keresztül ITT.
A kezeléseket igénybe vevő vendégek használhatják a Varró Zoltán belsőépítész tervei alapján készült Day Spa 10.5 méter hosszú fűtött medencéjét, valamint a jacuzzit, finn szaunát, infraszaunát, aromaterápiás gőzkabint és a legmodernebb gépekkel felszerelt fitness termet. A Harmony Spa Budapest nemrég jelentette be együttműködését Mihalik Enikővel, a New York-ban élő magyar szupermodellel, aki a hazai kozmetikai szakértelem tisztelőjeként rendszeresen veszi igénybe a Day Spa arckezeléseit, amikor Budapesten jár. "

 

aria_spa_kezd.jpg

aria_belulrol_spa.jpg

Be is neveztem rá gyorsan! Gondoltam, ha Mihalik Enikőnek bejött a 90 perces Ragyogó boldogság arckezelés, akkor nem lehet olyan rossz, sőt. Az Ariában azt imádom, hogy átöltözöl és a kezelés előtt is tudsz még ejtőzni a medence szélén kicsit. Varázslatos a környezet, a szíve repdes az embernek. 5 perc alatt átjön a csí. De vissza az arckezelésre. Megmondom őszintén, nem akarok most nektek nagyon komolyan leírni mindent. A lényeg, hogy ez az egész arckezelés keleti fűszeres illatokkal készül és persze arannyal- mézzel. Már a radírozásnál úgy érzed: soha, semmi mást nem akarsz, csak ezt. De ezt nagyon. Az én arcom úgy szívta be az anti agint összetevőket, hogy az nem igaz. A maszknál kaptam a 24 karátos aranyat magamra, ez valami csoda volt, főleg, hogy a masszírozás már teljesen ellazított. (Az aranyat azért ne úgy képzeljétek el, hogy rögöket pakoltak rám, a maszk tartalmazott 24 karátos szemcséket.) Amíg hatott a kis aranyoska, addig sem hevertem parttalanul, mert kéz- és karmasszázs jött. Nem tudom, hová lett a másfél óra, mert elrepült, de közben az én arcom szépült, a lelkem pedig repkedett. És milyen lett az arcom? Hát, konkrétan olyan, hogy másnap el is felejtettem alapozót feltenni, úgy ragyogott a bőröm és annyira feszes volt. Nem igazán találkoztam még ennyire hiteles és jó kezeléssel, ami mindenféle gép nélkül adja a csodát. Persze, az arany, a fűszeres illatok és illóolajok megtették a magukét. Mondjuk, elég cool érzés volt. Utána pedig mint egy mozdulatlan bálna, elhevertem a medencénél megint. Kipróbálhattam volna a szaunát és gőzt is, hisz a kezeléshez még egy kis spa használat is jár. De én csak bután akartam kibambulni a fejemből. Jelentem: sikerült, alibiből könyvet is használtam hozzá.. de szerintem nem fogtam el, amit olvastam...D

 

aria_spa_2.jpg

 

aria_kezeles.jpg

 

Vigyázat, itt most nagyon aranyos vagyok ám! (sic!)

 

aria_aranyos.jpg

Ps: Február közepéig jóga- és spa hetek vannak az Ariában. Ha tényleg spa hangulatra és varázslatra vágysz, nagyon ajánljuk. Nem lesz tömegnyomor, csak te, a lelked és a csoda, hogy élni jó... ráadásul kedvezményt is kapsz. (Én szóltam, katti IDE.)

 

aranyak.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9613612905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása