Nesze!szer

A rozé gold még mindig az egyik legmenőbb az óráknál is

2018. január 28.

 

mk3794.jpg


2018 óra trendje megérkezett!

Nem kell aggódnod, hogy eddig nem tudtál dönteni órakérdésben. Idén sem csillapodik a divatos és márkás karórák utáni érdeklődés, sőt, napjainkban soha nem látott kínálatból választhat az, aki szeretné az ízlésének leginkább megfelelő karórát megtalálni. Különösen igaz ez a Fashionwatch üzleteire, ahol a legismertebb világmárkák várják az órák szerelmeseit.

 


1. Kell egy kis glamour!
Aki követi az óra trendeket, jól tudja, nem újdonság a csillogás az órák számlapján. De az idén még hangsúlyosabban tér vissza ez a vonal. Lehet a szíjon is kristály dísz és az óra számlapján akár mintákat is formázhatnak a csillogó kövek sokunk örömére, hiszen, ki ne szeretne elmerülni a ragyogó szépségű órák nézegetésébe és az időmérés itt már mellékes praktikum. Bár tudnotok kell, hogy a világmárkák órái is színvonalas, sokszor svájci óraszerkezettel bírnak, mivel nemcsak a designra figyeltek a gyártók.

2. Romantikus hangulatban
Virágok és pillangók… Színek és minták. Hangulatod, személyiséged már az órával is kifejezheted. A most divatos darabok finom motívumaival feldobhatod a ruhatárad. Mivel a tervezők kreativitása határtalan, ezért időről időre újabb, hol meglepő, hol szemet gyönyörködtető darabok jelennek meg, melyeket természetesen a FashionWatch
folyamatosan frissülő kínálatában is megtalálsz. Divattippünk: Hogy tökéletes legyen az outfitted, az órád színes motívuma a ruhád színeiben köszönjön vissza, ne a mintákban.

3. Minél nagyobb, annál jobb

Egy igazi feltűnő ékszerre vágysz? Ne keress tovább! Idén garantált, hogy több tucat, nagy méretű számlapos óra közül választhatsz majd. Ezek jól kiemelik a stílusod, ráadásul minden helyzetben könnyen leolvasható róluk a pontos idő. Sőt, a nagy méret előnye, hogy az óragyártók gyakran több funkcióval is ellátták az órát, így ha
stopperre, naptárfunkcióra, vagy más kényelmi extrára vágysz, bátran dönts egy ilyen karóra mellett. Készülj fel, hogy mindenkivel az órádról kell beszélgetned...


4. Nemcsak kockáknak
Nem kell ahhoz kockának lenned, hogy bejöjjenek a négyszögletes órák. Elég, ha szereted a letisztult, minimalista formatervet. Ezek idén sem mennek ki a divatból, így ha eddig még nem tetted meg, idén feltétlenül bővítsd az óra kollekciód egy ilyen, elegáns darabbal. Legyen szó akár fém vagy bőr szíjról, kövekkel díszített, vagy a végletekig minimalista stílusú modellről, egy biztos: a négyszögletes órák a 2018-as órastílus egyik meghatározó szereplői maradnak. 

5. Hódít a minimalizmus
A kevesebb néha több. Akármelyik óragyártó kínálatát is böngésszük, garantált, hogy találunk egy magunknak tetsző minimalista órát. Ki gondolná, hogy a római számok ennyire szexin mutatnak egy letisztult óra számlapján! Több méretben is megtalálod, hiszen idén minden méretű óra divatos. Biztosan megtalálod a hozzád legjobban illő darabot. Akár egy buliba, vagy épp egy állásinterjúra indulsz, ez a stílus jó választás!

6. Csak lazán
Amióta a rapperek a sportosan laza melegítőt „street wear”, azaz utcai viseletként hordani kezdték, már nem csodálkozunk, hogy több ilyen stílusú kiegészítő közül válogathatunk a divat palettán. Miért ne lehetne az órád is ilyen? Nem kell élsportolónak lenned, elegendő, ha az órád sportos. Természetesen a mozgás szeretetét óráddal is jelezheted, ha például a vitorlázás vonz, be kell szerezned egy Paul Hewitt órát a hozzá tartozó jellegzetes
karkötővel. De még jó néhány ilyen stílusú órát találsz a FashionWatch üzleteiben és a webshop kínálatában. 

7. Rozé arany forever
Pár éve még nem tudtuk, hogy lesz egy új kedvencünk: a rozé arany. Rozéarany telefon, rozéarany gyűrű… a sort még sokáig folytathatnánk. Kétségtelen tény, hogy napjainkban kiegészítőket és kütyüket ebben a színben választanak a nők a legszívesebben. Próbálj fel egy ilyen különleges színű órát és megérted, hogy mi a titka. Minden bőrszínen remekül mutat. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr5813607203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása