Nesze!szer

Londonban jár a Karácsony szelleme

2017. november 29.

 

regent_st.jpg

 

Tegnap New York városában jártunk karácsony kirakatokat nézni, most ugorjunk át Londonba. Itt ilyenkor már feldíszítik az Oxford és Regent Streetet is, ami alegismertebb üzletek gyűjtőhelye. Minden vásárlásmániás első útja ide vezet. November 17-én felkerültek a karácsonyi díszek a Regent Streetre, ami a karácsonyi időszak kezdetét jelöli. az idei téma a "Karácsony szelleme" lett. 1954 óta hagyományosan felkerülnek a díszek az utcára, és ismert angol művészek tolmácsolásában meggyújtják a fényeket. 
Harrods
A tavalyi Burberry kooperáció után idén a Dolce&Gabbana a partnere a patinás londoni áruház ünnepi kirakatának. A kirakatok mellett egy olasz piac is megtalálható a negyedik szinten, ahol a finom itáliai boroktól kezdve ékszerekig mindent megtalálhatunk. Többek között a Dolce&Gabbana x SMEG kollekció darabjait is, amelyek egyedi és különleges díszei lehetnek a  designer konyháknak. A tervezőpáros személyesen részt vett a kirakatok leleplezésén, ami igen stílusosra sikerült! 
Liberty
A kirakat témája a karácsony előtti éjszaka, amit Clement Clarke Moore híres verse (Twas the Night Before Christmas, magyarul Szent Miklós látogatása címmel található meg) ihletett. Gyönyörű zöld növények, havas háztetők és villódzó fények teszik ünnepivé a hangulatot. A kirakatban elhelyezett termékek kéthetente változnak, így Londonban járva érdemes többször is ellátogatni megnézni mi az éppen aktuális.
Harvey Nichols
A Harvey Nichols idén is újragondolta a karácsonyi hangulatot, és a megszokott színek helyett harsányabb árnyalatokat és modernebb grafikákat láthatunk náluk. Diszkógömbök, holografikus elemek és LED fények teszik teljessé a koncepciót. És mit jelent mindez számokban: 382 diszkógömb, 5370 méternyi LED szalag, 5101 üveggömb van fellógatva és 620 kirakati bábu került felhasználásra. Menő!!!
Nesze!Erika

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1113403197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása