Nesze!szer

Kéne egy új kabát? Ez a trend idén!

2017. november 28.

 

full_img_1170128.jpg

 

photogrid_1511277930880_1.png

 

A hűvösebb idő rendesen megérkezett és a rétegek is jöhetnek ránk. De minden évben óriási probléma, milyen is legyen a kabát... főleg, ha a tavalyi már nem az igazi. Viszont üzletről-üzletre járni elég fárasztó, idegesítő és általában egy modellt variálnak több színben. Most megmutatjuk nektek, mi a trend és hol vehetitek meg ezeket nagggyon jó áron, ahol a legszuperebb márkákat találjátok együtt. 

photogrid_1511278005666.png

 

Virágot a virágnak

A hímzett motívumok a kabátokra is bekúsztak. És milyen jól tették! Fel is dobják rendesen a szürke hétköznapokat, amikor az ember reggel a metrón zötykölődik. Ha trendes akarsz lenni, akkor válasszad ezt a fajtát, gyere IDE körülnézni! 

photogrid_1511277320367_1.png

 

Szövettan

Az örök elegancia titka egy jó szövetkabát. Lehet rövid, hosszú, szürke, kockás, kétsoros, kis bőrmegoldással toldott. A lényeg, hogy ez igazán elegánssá tesz, variációk jó áron ITT.

photogrid_1511277480590.png

 

Metálosan meleg

Aki nem autóval közlekedik, esetleg szabadban tartózkodik, annak nincs jobb beruházás (de szép ez a szó itt!), egy pufi kabátnál. Viszont idén a fémesen csillogó darabok a menők, ami nem is rossz, mert a fénytelen napokba így is tudunk vinni egy kis csillogást. (Mert fény nélkül lehet élni, de nem érdemes, kukkants be IDE!)

photogrid_1511277395108_2.png

 

Bunda a javából!

Néhány éve még mellényként viseltük a műszőrmét, most már viszont a kabátok piacára is betörtek. Ráadásul, színeket is kaptak. Nincs is jobb egy szőrme finomságnál, mindenféle hosszal, színnel megtalálod a divat forgatagában. Menő az ocelot, a zöld, a bordó is, nincs mese, be kell egyet szerezni, állati jól fogsz kinézni, ITT a legjobb darabokat találod! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8013375815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása