Nesze!szer

OlvasóNapló: Kristóf lakomái

2017. november 12.

 

kristof_lakomai_borito-_2.jpg

 

Egy szakácskönyvnél nincs fontosabb mint az, hogy gusztusos legyen. Érezze az ember, hogy úristen, ebbe most bele akarok enni. Amikor Steiner Kristóf új könyvét a kezembe fogtam, már a bemutatón rácsodálkoztam, milyen szép a borító. Aztán itthon lapozgatni kezdtem és azt kell mondjam, rég láttam ennyire szép szakácskönyvet. Élet és megfelelően tálalt étel is van benne. Színek mindenhol. Nincs olyan érzésem a képek alapján hogy jesszum pepkó én ezt az életben nem tudnám elkészíteni és nem is tocsog túl a mindenfélétől a styling. Guszti, de nagyon, minden egyes oldal. Egyszerűen bele akar harapni az olvasó az élet- és ételérzésbe.

Kristóf vegán. Nagyon vegán. De közben úgy, hogy nem felejti el szeretni a bulikat, borokat és a nagy beszélgetéseket. Nem három magot üt össze és arra mondja: ez egy fogás, hanem bátran bánik a fűszerekkel is és úgy általában az alapanyagokkal. Bohém karmester. Magamnak is isteni kajákat találtam a szakácskönyvben, pedig sok minden vagyok, de vegetáriánus, vagy legfőképpen vegán nagyon nem.Olyanokat, amiket mind most rögtön megennék most. Nyilván fura az is, ha az ember azt mondja egy szakácskönyvre: olvasmányos. De ez tényleg az. Fogyasztásra ajánljuk a receptek felvezető szövegeit is, eléggé szeretni fogod. Ha ajándékozni szeretnél karácsonyra, sok szeretettel ajánlom Kristóf második könyvét. Ám magadnak is... mi már főztünk belőle. itthon. Répavirslit....a következő nagy vállalásunk a Málnás-vaníliakrémes Viktória-torta lesz. Mondjuk, ehhez még gyűjtöm a bátorságot. Viszont annál sokkal ínycsiklandóbb a recept, hogy megfutamodjak....D Vegyétek, egyétek, vigyétek. Értéket és élményt kaptok! 

Ps: gratulálok a könyv minden alkotójának, tényleg nagyon kompakt, egységes és szép lett! 

Steiner Krisóf: Kristóf lakomái. Kulcslyuk kiadó: 4 490 Ft

 

 

20171107_141306.jpg

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9613199651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása