Nesze!szer

Doktor úr, a maga szíve sose fáj? Trendi "munkaruhák" orvosoknak!

2017. szeptember 14.

 

20170503szerda_lookbook_gm_0772r_1.jpg

 

20170503szerda_lookbook_gm_0955_1.jpg

 

 

Te mikor jártál utoljára dokinál? Nálunk tegnap épp egy fogászati látogatás volt soron. Szerencsére, időpontra mentünk... de annyit, de annyit ültünk már különböző várókban, hogy csak na... és valahogy megszokja az ember, hogy a doktornőt, asszisztensek, dokik ugyanolyan fehér köpenyben vannak. A divat, vagy modernitás kifejezések eszünkbe sem jutottak eddig ilyen esetekben. Aztán kiderült, egy ismerősünk is szintén sokat várt már várótermekben, beteg anyukáját kísérve és ekkor jutott eszébe: miért ne nézhetnének ki jól azok is, akik szeretteinket és bennünket gyógyítanak? Így született a Stile di MED márka. Magas minőségű, mosható, anyagok és stílus, stílus és stílus. És ez a post egyáltalán nem reklám. Se kicsit, se nagyon. Egyszerűen csak örülünk, hogy van már ilyen (is). Olaszos elegancia magyar gyártásban. Mutatunk nektek néhány képet, mert szerintünk fantasztikusak, főleg, ha visszagondolunk néhány orvoslátogatásos élményünkre...D  

És talán, ha ilyen szettekben lennének a dokik, mi is könnyebben mennénk el egy-egy felülvizsgálatra...

Ps: A Stile di MED oldalát ITT találhatjátok, kérésre egyedi terveket is készítenek. Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény ez. 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8712827894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása