Nesze!szer

A backpack a legnagyobb trend: ezeket nézd!

Egyáltalán nem nehéz az iskolatáska (választás), sőt!

2017. augusztus 14.

 

 

hatizsak_1_1.jpg

 

Bárhonnan is nézzük, mindjárt szeptembert mutat a naptár. És hát vissza is megyünk szépen az iskolába, a munkába. Ez az élet rendje. Én mondjuk imádom ezt a hónapot, mert annyi új dolgot hoz magával, hogy csak na. Például most beszerezhetek egy új hátizsákot (nyilván van néhány). Nem mellesleg pedig a szeptemberi sulikezdés nemcsak a 6-7 éves szülők gyerekeire vonatkozik. Mert ugye a kamaszok is mennek suliba, sőt, nekik mindennél fotosabb, hogy trendi legyen a táska. Ezt teljes mértékben meg is értjük, a családban a kiskamasszal most jártam végig a boltokat. Éééés! Megtaláltam a tutiságot! 

 

A Mybrands Ucon Acrobatics és The Pack Society kínálatában, hogy valami csodálatosan trendi darabjaik vannak. Nagyon letisztult, egyenes vonalvezetésűek és mindenféle anyagból, sokféle háti és egyéb pakolós táska is. A tininek már beszereztük az egyiket, de az van, hogy én még nem döntöttem, melyik lesz az igazi.. magamnak. Mert kell nekem és kész, hisz kisgyerek mellett is iszonyat praktikusak és menők.. Az anyagok csodálatosak, tartósak és nem koszolódós típusúak. Mutatom galériában azt a néhányat, amibe beleszerettem... igazából egy antraciton megy az agyalás, kontra kék (egy csomó akciós nézzétek csak!). Ha mostanában láttok egy fura alakot, aki több hátizsákkal járkál mindenhová - hát én vagyok az! 

 

 Ps: Ha most a brandshouse-nál feliratkozol a hírlevélre, 3 000 Ft kedvezményt kapsz a vásárlásból!

A másik, hogy 15 százalékkal olcsóbb minden, ha elsőként regisztrálsz! (A két dolog nem összevonható, de valamelyiket használd ki!  Minden info ITT a hátizsákok mellett)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr8012733288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása