Nesze!szer

Nem mind arany, ami fénylik... nézd csak ezeket a photoshop bakikat!

2017. július 12.

 

 

retus1_1.jpg

Égig érő combok, feszes popsi, babaarc és darázsderék. Üss fel egy magazint, nézd meg az instát,  ahol egymást érik a hibátlan női testek, egytől-egyig azt sugallva, hogy Neked is ilyennek kellene lenned. Azért néha beüt az instant-karma, imádott hírességeink pedig csúnyán ráfizetnek, ugyanis az igazság sajnos sokszor köszönőviszonyban sincs a magazinok címlapjával… Íme, a leggázabb photshop bakik.

Kardashian kisasszonynak 100.000 Instagram követőjébe került, miután egy strandon készült paparazzi fotója nyomokban narancsbőrt tartalmazott. Mondanunk sem kell, ebből az Insta- képein semmi sem látszódott…

A W magazin 10.évfordulójának címlapján tökéletesen szexin és TÉRD NÉLKÜL pózol Kendall Jenner és Gigi Hadid. Erre mondják, hogy ülj le, egyes! (De hajlítsd be a térdedet!9

Még 2014-ben kiszivárgott Beyoncéról egy kép, amin teljes vászon szélességben láthatjuk arcát. Nem is értjük… valahogy nem hasonlít arra, aki a L’Oreal hirdetéséből visszanéz ránk…

A bal oldali képpel Miranda Kerr Instagram oldalán találkozhattok, viszont a jobb oldalin található az igazi Miranda Kerr. A modell mindezt azzal indokolta, hogy ő maga is a netről töltötte le a képet, és későn vette észre, hogy azt már megszerkesztették. Hát persze... közben pedig a dereka is vékonyabb let. 

Diane Keaton a 2014-es Golden Globe díjátadón retusálatlan arccal, míg ugyanebben az évben a L’oreal kampányában kisimult bőrrel. Vajon melyik a kakukktojás?

Jobboldalon Lady Gaga a Versace 2014-es tavaszi kollekciójának arcaként, a baloldali kép pedig hónapokkal később látott csak napvilágot, természetesen hasonlóságot ezúttal is hiába keresünk a képek között.

Utolsó előtti versenyzőnk a szupermodell Cara Delevingne, aki annyira mégsem szuper, merthogy a La Perla fehérnemű márka fotózása után a mellei egyszeriben nőni kezdtek, az alattuk levő „Don’t worry, be happy” tetoválása pedig szőrén-szálán eltűnt.

 

 

 

Madonnáról sokan azt gondolják, hogy a; megtalálta a fiatalság forrását, vagy b; a nap huszonnégy órájából minimum huszonkettőt edzéssel tölt, a maradék kettőt pedig egy szépségszalonban. De várjunk csak egy percet. Akkor mégis Who's that girl? Bizony ilyen az, amikor a stáb annyira igyekszik lefaragni, megigazítani a képen ezt-azt, hogy szépen túltolják a photosopot, az eredmény pedig túl tökéletes lesz. Mindegy, Madge Oroszlán, tehát neki ez nagyon fontos, mi pedig szeretjük őt, tehát legyen meg az öröme. 

Hogy mi a tanulság? Ne dőlj be a látszatnak, teljesen mindegy, hogy eldobható borotvát, fürdőruhát, vagy plüssfókát akarnak rád sózni a címlapokkal, hibátlanul csücsörítős insta fotókkat. Mert a tökéletes test egész egyszerűen nem létezik. Ha így lenne, valószínűleg mindannyian egy talk-show háziasszonyai lehetnénk. Ezért ha éppen martinit iszol, és a poharad csordultig telt könnyel, akkor kérdezd meg magadtól, nem üzen esetleg valamit a világegyetem? Dehogynem: úgy vagy gyönyörű, ahogy vagy!

Nesze! Dóri

képek: (telegraph, , fashionweekdaily, boredpanda,)

Ps: na jó, Dzsásztin Bieber "térfogatnövelő" retusát azért bónusznak még betettük. Az izmai is megnőttek szépen a retus alatt és hát a nadrágja is megduzzadt hirtelen...D

 

justin_bieber.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1812656863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása