Nesze!szer

Advent negyedik hete: bölcsesség

2016. december 18.

 

 

advent_negyedik_hete.jpg

 

Ezen az utolsó héten érezhetjük, hogy néha elég erős a sötétség. Ilyenkor sok lélek távozik, ennek is van oka. Azonban ebben az időszakban tudatosan gyógyíthatjuk a kapcsolati-párkapcsolati problémáinkat, lenyomatokat, amelyek a múltból származnak. Lehet, hogy a mostani szerelmeddel azért vannak gondjaid, mert régi sérelmek miatti fájdalmak aktivizálódnak benned. Nézd meg, miért is vagy mérges, dühös, hisztis, mi a gyökere ennek. Gyógyítsd ezeket a héten.

Bölcsességeket is "magadra vehetsz" ilyenkor, figyeld a tapasztalásaidat, tanulságaidat. Nagy lesz az ellenerő, mert a másik oldal is erősen dolgozik a negyedik hétet. De tudod, mindig a fény nyer. 21-e után pedig már a világosság birodalmában járunk. A Nap aznap eléri éves pályájának legmélyebb pontját és ezután emelkedni fog. Ilyenkor érdemes összegezni az eddig megtett utunkat, lelki tapasztalásainkat és szívből elkezdeni az új évet. Próbáljuk a tanulságok levonását ítélkezés nélkül végezni, hogy tényleg tanuljunk belőle. Ezután pedig jöhet az igazán boldog párkapcsolat, ha ügyesen fejlődtünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9312055115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása