Nesze!szer

Az Ördög nem Pradát, hanem az új illatát viseli és jól teszi

2016. november 18.

 

 

prada-la-femme-1-1.jpg

 

A Prada olyat tett, mint már nagyon régen. Annyira, de annyira, de annyira ügyeset húzott, hogy csak na. Két új illattal jött ki. De úgy, hogy nem kontrasztos, amit kihoztak, hanem az egész koncepció több darabkája egymásra épülve egészíti ki egymást. Tehát a férfi és a női. Egységet alkot, különbséggel együtt. Az üveg és a kampány is zseniális. Az üvegcse maga olyan, ha megnézed, mintha egy Prada ékszerdoboz lenne. A modellek meg... két-két fiatallal dolgozott a mester, Steven Meisel. Ezzel arra is utalva, hogy mindegyikőnkben több igazi, több lélek is lakik, hol ilyenek, hol olyanok vagyunk, de közben az elegancia marad és az erő. A lányok Mia Goth és Mia Wasikowska, aki már 21 évesen a Time 100-as rendezői listáján szerepelt amellett, hogy színésznő. A fiúk: Dane DeHaan, akinek a népszerűsége ugye szinte az egekben van, James Dean és a csodás szempárja hozta meg neki ezt, míg Ansel Elgort klasszikus táncművész, dj és fotós is. Hihetetlenül izgalmas személyiségek mit. 

A terv az volt, hogy a személyiség különböző aspektusait vizsgáljuk, de mindenképpen portré keretein belül. Ezt az üzenetet kívántuk közvetíteni: Az vagy, aki vagy, és aki szeretnél lenni.”  - mondja Miuccia Prada. Őszintén szólva rég láttunk ennyire izgalmas művészi megközelítést, ami egységes és nem viszi félre az üzenetet. Ja, és az illat maga? Luxus!!! Letisztult, nem csapongó, de odateszi magát rendesen. Ezt nem fogod elfelejteni. Se a női, se a férfi változatot. Nyilván mi a nőit érezzük közelebb magunkhoz. Virágos leginkább, de közben a méhviaszos is kiérezhető picit, meg a vanília és a vetiver is, legalábbis ezt adta még a mi bőrünk, meg a fűszeres jelleget. Nagyon, de nagyon tetszik nekünk az összetettsége és a stílusa. Mert ez elég lehengerlő és klasszikus is egyben. 10 kiemelt Douglasban vásárolhatod meg az illatokat. Nem hájpoljuk tovább a dolgot, egy biztos, ha valami nem megjátszós, hanem lehengerlően stílusos új illatra vágytok, a Prada La Femme és a férfiaknak szánt verziója is az. Csak annyit mondanánk: eszméletlenül finom!

 

La Femme Prada Eau de Parfum 100ml – 42.600Ft

La Femme Prada Eau de Parfum 50ml – 30.000Ft

La Femme Prada Eau de Parfum 35ml – 21.700Ft

L’Homme Prada Eau de Toilette 100ml – 30.700Ft

L’Homme Prada Eau de Toilette 50ml – 22.400Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr9611965513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása