Nesze!szer

Elengedés... amikor nagyon nehéz

2016. október 10.

 

elengedes_femina.jpg

 

Annyiszor írtuk már le nektek, hogy ez az elengedés időszaka, hogy nem igaz. De most a legnehezebb elengedésről kell szólnunk. Amikor az ember elveszít valaki. A gyászról. Arról, szembe tudunk-e nézni azzal, hogy a szerettünk elment. Hogyan éljük ezt meg, milyen szakaszokon megyünk át ilyenkor és lehet-e ezt egyáltalán jól csinálni?

Nem a legvidámabb téma, de szembe kell ezzel is néznünk. A Femina indított egy Femina Klubot, ahol komoly témákról lesznek majd előadások - és az első rész vendége Singer Magdolna, aki író és aki a hallállal foglalkozik leginkább (16 könyvet publikált már). Őt kérdezi majd Szily Nóra egy estén, a Thália Színház Mikroszkóp színpadán. Aki érintve érzi magát, mindenképp menjen október 22-én 18 órára. Minden további infót ITT tudtok majd meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr1511785497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása