Nesze!szer

Ez a te arcápolód, ami primer is!

2016. szeptember 26.

 

 

arckremes.jpg

 

A napokban vettünk részt a Cliniqque Döntő lépés kampányának záró eseményén és csodálatos emberekkel találkoztunk megint. Németh Dorottya fitnesz világbajnokot már régen ismerjük, de Széles Adriennel, a vitiligo itthoni "felvállalójával" most találkoztunk először és sok-sok régi barátunk is ott volt az eseményen. Szuper kis rendezvény volt, imádtuk. De az új barátságokon kívül új termékekkel is találkoztunk. Találtunk egy arckrémet, ami a fiatalabb korosztály nagy kedvence lehet. Ott helyben kipróbáltuk már, állagra nagyon selymes, púderes. Ez egy egész napos hidratáló, ami sminkelés előtt kiváló. Gyakorlatilag előkészíti a terepet. Az apró ráncokat is eltünteti, bár ez még azért a húszas-harmincas években nem igazán van jelen, 

Az ÚJHydroBlur™ technológia a peptidekkel és a különféle kivonatokkal együttnemcsak hidratálja és mattítja a bőrt, de lágyítja és elhomályosítja az apró ráncokat, vonalakat és más bőrhibákat.

  • HydroBlur™ keverék:könnyen teríthetővé teszi a formulát és elhomályosítja a bőrhibákat.
  • LaminariaSaccharina(barna alga) kivonat:a tengeri moszatból nyert kivonat normalizálja a túlzott faggyútermelést és megakadályozza, hogy az olaj eltömítse a pórusokat és elterjedjen a bőrfelszínen.
  • Alga kivonat/HypneaMusciformis (alga) kivonat / GellidielaAcerosa (alga) kivonat:a növényi alga kivonatok gyulladáscsökkentő hatásúak ésrendkívüli módon nyugtatják a bőrt.
  • Koffein:bőrnyugtató hatású.

 

Tartósabb tökéletesség:

Az egyidejű hidratálás és egész napos faggyútermelés-szabályozás ideális az olyan, elfoglalt, mindig valahová siető nők számára, akik szeretnének mindig természetesen tökéletesnek látszani, sminkkel vagy anélkül.

  • Trehalose, NátriumHyaluronate, glicerin:hatékony összetevők, melyek nemcsak hidratálják, de tömörebbé, feszesebbé és kellemes érzetűvé is teszik a bőrt.
  • E-vitamin:ez a fontos vitamin a szabad gyökök okozta károsodást semlegesítve és a környezet mindennapi káros hatásait leküzdve teszi egészségesebb megjelenésűvé a bőrt.
  • Argireline (Acetyl Hexapeptide-8):ez a ránctalanítópeptidserkenti a kollagén termelődését, és idővel a ráncok aljától felfelé építkezve,észrevehetően enyhíti a ráncokat, vonalakat.
  • SiegesbeckiaOrientaliskivonat:egy madagaszkári növény leveléből nyert kivonat, mely lassítja egy káros hatású enzim hatását, a kollagén szerkezet és a bőr természetes tartószerkezetének gyengülését okozó kollagenázist.

Szóval, ezek mind benne vannak a krémben. Nagyon pöpec a tégelye és finom, púderes hatást ad a bőrödnek, amikor kenek. Könnyű, nem nehéz, nem zsíros, érdekes az állaga. Olyan, mintha az instán rányomtál volna felkelés után egy filtert a saját bőrödre. Sokkal szebb lesz és utána jöhet a smink. Elsőre úgy tűnhet, nem homogén az egész, de felkenve egységes lesz. Ja, és nem zsírosítja a száraz bőrt. Nyammi újdonság! 

Clinique Pep-StartHydroBlur™ Moisturizer 30 ml - 5 200 Ft, 50 ml - 8 000 Ft

 

pepstart_clinique.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr6211743765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása