Nesze!szer

Planet Spa testápoló vajak

2015. december 12.

 

avon_planet_spa.jpg



A minap lapozgattuk az AVON decemberi katalógusát, ugyanis kifundáltuk, hogy onnan rendelünk majd valami finomságot a barátnőknek és nőnemű családtagjainknak karácsonyra (na jó, nem mindenkinek!). Szerintünk célszerű, hiszen időben beszerezhetjük és nem is kell sorba állnunk érte. A Planet Spa testápoló vajait szemeltük ki, amik most mutatós, csatos üvegcsékben kaphatók - ami esetleg a krém elhasználása után bármilyen csecsebecse tárolására is hasznosítható. Háromféle változatban kapható:

-A Perfectly Purifying Holt-tengeri ásványokat tartalmaz. Egyébként szerintünk simán elmenne uniszex terméknek is klasszikus, letisztult illata miatt.
-A Caribbean Escape a gyöngypornak köszönhetően picit csillogóvá teszi a bőröd. Nem tömény illat, inkább púderesnek jellemeznénk.
-A Blissfully Nourishing az afrikai shea-vajtól ilyen könnyű állagú, selymes krém. Édeskés illata van, minket emlékeztet a dióra és a karamellre.
Nesze!Dia

AVON Planet Spa testápoló vajak (több változatban): 2199 Ft/db 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr858140932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása