Nesze!szer

Mindennapi segítőtársak városi angyaloknak

2015. november 18.

 

 

varosi_angyaloknak.jpg

 

Mindig kutatjuk az újdonságokat, és nem azt, amiről azt mondják, milyen jó, hanem amit mi annak érzünk. Most két termék nyerte el a tetszésünket, mindkettőt teszteljük már egy ideje. És mindkettő olyan, mintha valami angyali segítség lenne a szépítkezésünkben, mert gyors és hatékony és tényleg segít. 

Az első, az Eucerin Hyaluron Filler CC kréme. Gyakorlatilag ez egy színezett nappali krém, amelynek ránctalanító hatása is van. Pumpás kiszerelés, tehát már jól tudsz vele dolgozni. Több árnyalat létezik, ez is szuper, ráadásul nem kevés van benne, hanem 50 ml. Nem csomósodik és szinte érzed, ahogy beissza a bőröd azt, amit kell, a szín meg marad. Szépen egységesít, az apró pici ráncokat kedvesen elpalástolja, nálunk erre a száj körül van szükség. A pirosságot eltünteti, ha kell, de inkább úgy mondjuk, hogy jó színt ad. Hamar tudsz még rá sminkelni, ne alapozónak gondold, tényleg CC krém. Aki még szeretne, tehet rá egy réteget, mi nem vagyunk olyan maszk kedvelőek, pont elég ez napközbenre. Szerencsére fényvédő is van benne, 15-ös faktormszámmal, mondjuk, mi simán elviselnénk egy 30-asat is. Gyors segítség, ráadásul hatásos, simábbnak tűnik az arcod és bőr is jobb állagúnak látszik.  Sok helyütt juthatsz próbához hozzá, szerintünk érdemes tesztelni!

Eucerin® Hyaluron-Filler Ránctalanító színezett nappali CC arckrém 50 ml - 7 790 Ft

A másik  egy olyan termék, amit már nagyon, de nagyon vártuk. A Paula's Choice márka szemránckréméről beszélünk. Elsőre a kinézete tetszett valahogy meg, mert olyan kis komoly, de közben kedves is. Vigyázni kell, hogy ne nyomjon ki belőle túl sokat az ember. De a többi szemránckrémmel ellentétben, ez nagyon sűrű, masszív állag, ami szuper. Ránctalanít, hidratál, kisimítja a bőrt. Nem nehéz eldolgozni, nincs gond vele, nem nehezíti el a területet. A szem alatti karikákat mérsékli, de nem azokat, amik öröklöttek, hanem olyanokat, amik mondjuk a sok napozás következtében keletkeztek. Nekünk a pici hajszálereknek is jót tett a krém, illetve tesz azóta is, mert ezt használjuk esténként.  Feszesítő hatást is gyakorol, olyan összetevőkkel, amelyek stimulálják a bőr kollagéntermelését. Peptidekkel, antioxidánsokkal és emoliensekkel dolgozik. Illat- és színezékmentes, bennünket már rég győzött meg valami ennyire, nem is nyúlunk egy jó darabig másik szemkrémhez, az tuti, ilyen koncentrált hatással rég találkoztunk, ez igazán megéri az árát! 

Paula's Choice Resist Anti-Aging Eye Cream 15 ml - 12 200 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr958072470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása